Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 26, 2010

Aku dah tak larat nak buat

Aku kan selalu dpt invitation untuk
jadi mystery shoppers pada NANDOS

Kita minum dulu...baru cerita
Ice choclate blended tu tak ler sedap sgt...

Appetizer mushroom soup
+
garlic bread
sedap....

Ini Mr Y punye...ni pun dah big portion

yang ni kira aku punyer orderlaaakan
tapi aku tak makan sorang share ler dgn Mr Y
dia pun tak larat
last2 apa lagi tapau ler
tapi ni kalu ramai syiokler...bnyk naaa...sosej pun jenis yg besar2 tu...

Sos yang menjadi kegilaan ramai
tapi aku tak ler minat sgt pun
org kata buat perapan ayam or daging sedap

Tapi semenjak dua menjak ni aku dah tak lalu nak telan daaa

meh tulun aku habiskan...cam Arabic food pun ada


Psst: Tapi kalu aku rasa cam teringin balik baru aku amik job ni balik...boringlaaa restoran lain takde ker???


19 comments:

Kak Mah said...

poposh..eh itu kucing ko...posh camno nak jadik msytery shopper nieh....mengandung nie ku rasa nak makan nandos jek tapi baru dapat sekali..ehehe suka dia punya sos tue...

A D I A said...

i nandos ni je la i lalu telan masa my early pregnancy. demand u, nasi tamau.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam na ko leh jadi mystery shoppers lak nie beb..bestnya aku pun nak gak...

sI tEDI said...

ahH! gambau makan2 di pagi hari saat perut ku kosonG!! :(((((

rasp said...

mmg la sis...
nando's nye portion food byk2 kan...
rugi je kalo gi makan...

* sis, u di tag utk contest mata menawan ya....kalo rajin silalah buat...

Mr feckry said...

ok2 meh gua tolong

ieda said...

heheheh sedappp nyer beb .. kalau kat kuantan nieh .. den ader gak sekali gi nandos nieh .. ok lah makanan dier ..

sib baik MR Y mu jenis berselera makan hehhehe :))

Softtouch [Hanim] said...

haahlah mcm mana sis boleh jd mystery shoppers ni?sy xtau pun ke sis ade cite yer kat sini..Mgkin sy terlepas pndang..NNti kalu rajin sis cite yer..Sedapnya nandos tu..nak jgk...

Dee said...

sekali sekala mkn nando's or kenny mmg sedap..tp kalo selalu..mual gak kan..

y@n@ M!B said...

lama dh xmkn nando's..hehe~

suzzsuzie said...

sedapnya...nandos ni pernah la gi makan....sekali jer...

Rinna said...

Hmm..sedapnya.. tak penah laak lagi masuk makan kat Nandos nie.. tah laa cam tak de plak..terasa nak gi makan kat situ.. tapi tgk cam sedap jerk.. :)

mahira oya said...

nandos sedap gaks...
tp sesekali jer lah leh telan..

a d r e y n i e e l i s y a said...

ko ni bab makanan konfirm boleh menggugat iman aku..
hihihih..
rosak diet babe..

SURIA AMANDA said...

memang giler banyak portion dia...kalau Lisa..muak nak habis...

☆ lieya latif ☆ said...

wah sis, bestnye...camne nak jadi ....lieya mmg minat nandos...tersedap n termantop...kennye rogers dah tak leh telan dah...tak sodap~

NeenaAnuar said...

I kalau makan nandos mesti mau share ngan en. teman... sebab selalu tak leh habiskan coz cam banyakk jerk rasanyer! hehehehe....

Ms AiReEn MoHd said...

weh asik mkn jer sedap tulll wehhhhh

Mimy Hamid said...

teringin nak makan nandos tp tak masuk masuk...eheh