Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 26, 2010

i luv tupperware brand by IbuDini


Organize by: IbuDini & tupperwarebrandibudini
Closing Date: 31/7/2010

syarat2 menyertai:
  • buat n3 tuk promote tupperware brand ibu dini ~ done
  • lengkapkan slogan sy nak mng hadiah set ramadan kerana..................(tidak mlbihi 20 perkataan) ~ done
  • copy banner di atas n ltk dlm n3 anda ~ done
  • jd follower ibu dini dan juga tupperwarebrandibudini ~ done
  • ltk banner di sidebar blog ceritera ibu dini & tupperwarebrandibudini
  • ltk link anda di kedua2 blog...sng ibu dini nak judge ~ done
Inilah hadiah2nyer besskan


sy nak mng hadiah set ramadan kerana saya tertarik
dengan koleksi warna yang terang dan ciri kedap udara berbanding dengan menyimpan di dalam balang kuih raya biasa

So apalagi jom ler joint beramai2...mana tau ada rezeki leh pakai raya isi kuih raya
tapi mmg aku suka sgt koleksi tupperware ni
tahan lama & kalau rosak siap boleh tukar lagi


Psst: Tetiba rajin masuk GIVEAWAY....layan

8 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka tupperware....gud luck beb...tupperware tue memang cantik aku dah tengok sample dia...*aku kan pengumpul tupperware..:P*

-NiD's- said...

wah Tupperware.....I LOIKE....barang mahal nie..tapi lama pakai... cam best ja Kontes nie...GOoD LUCK k...

saya_arief said...

all the best..

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis

ieda said...

beb .. haku suker2 .. tapawee nieh boleh dikatakan semua org pompuan suka nak2 mak2 .. heheh

umah den dah dekat 1/2 almari penuh .. perghhh kdg2 tuh rasa .. dah hettiq niehhh bahaya nieh .. heheh

☆ lieya latif ☆ said...

ish ish brand ni baguih gile...tehan lame....

puh kiri puh kanan..moga2 sis mengena...kalo menang, bak meh satu tupperware yeak hik hik hik

NeenaAnuar said...

cantik tupperware tu! Good luck dear!

zaman dolu2.. brand tupperware nie lah yg terbaikkan.. in fact till now still maintain! :D

adiezaqistina said...

check