Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 27, 2010

Mata I sepet tapi menawan

Habeh dah kene TAG bukan sorang 2 orang lak tu
kelasss...tapi mmg tak leh lawan mata depa ni cantek
mata aku cepet jer...tapi ada ati nak masuk gak hehe
pantang di cabar wah!wah!

Contest Mata Menawan
Organize by: Fatin
Referral: http://ctliyana86.blogspot.com/
SisRasp

Syarat-syarat penyertaan :-

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com~Done
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) ~ confirm sorang
3. pastikan 1 gambar je taw ~ 1 jer kalu leh nak letak lagi hehe
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) ~ Jarang nak ambil close up ni...sah2 yang ni nampak mata walaupun hanya jelingan manja hehe
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang ~ Done
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

Ni kengkawan yang aku nak TAG yg memang SAH mata depa ni lawa2 belaka
kalau menang pun aku tak pertikaikan hehe

Eryn
Ieda
Purplelicious

7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda ~ Done

hadiah
pemenang ~
1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa
akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.
referral terbanyak~
akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

Mau tau kenapa aku letak gambar ni sebab aku rasa gambar ni natural
takde mascara...takde bulu mata pelesu
gambar masa bulan puasa takde mekap bagai
bergedik dlm fitting room ambil gambar
tu saja nak citer
hehe
Lupa mau kasik taw saper yang aku tak TAG tu jemput la joint letak aku sbg referral pun jadilerrrr hehe


Psst: Yang mana aku dah TAG silala sahut cabaran mata menawan....hehe

18 comments:

sI tEDI said...

good luck :)))

Mr feckry said...

gua angkat tangan tanda setuju

noradzlina.kamdani said...

ye, mmg betul mata u cantik posh ala2 chinese gitu

☆ lieya latif ☆ said...

auwww!! sis pun join contest ni yeak...all the best sis....

terpukau ngan jelingan sis...auwwww...syanteekk!!~

NeenaAnuar said...

I sangat suke mata2 kuyuu cam you nie... very seksii gitu!

seriously you natural beauty lah beb! tak make up pun lawoo! :D

Good luck keh! kalau menang jgn lupa I taw! hehehe...

TopsyTurvyMum said...

Cantikk..ayu jer:)


Good Luck POSH!!

atty's said...

kena tag gak .baru siap gak buek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak..mana nak cari gambar yang nampak mata besar n bulat aku nie..hehehe nanti aku cari ye beb..thanks la sebab sudi tag aku...terharu beb...walaupun mata aku xsesepet mata ko..tapi mata ko tatap cun rrr beb...

-NiD's- said...

Sepet...sepet pUn CHuMIL k......
GOOD LUCK bebeh

Lady of Leisure said...

kihkihkih mujur ko tak tag aku tau.. kalau idak kelam kabut aku..
:D

ieda said...

auuuu waduh2 .. dah kena taq lakkk nieh .. insyaallah beb .. den sudi2kan diri vs memaksa diri heheheh membuatnyer ... tocie2 sbb memberikan haku penghargaan ini ..

hahahah cam x caya beb .. haku nyer mater santek wehaaaaa ( terlebeyyy sudahhhhhhhhh )

Softtouch [Hanim] said...

gud luck sis..mata sis mmg cantik..

rasp said...

amvoi....ayu nya u sis....
gud luck!!!

Delimasari said...

wuiiit mata mu menawan
gud luck

Azmiezas said...

amboi..ayu gitew..

Ms AiReEn MoHd said...

phewwitttttttttttt hah aku kene ker?????omg...ok ok..mlm kang aku wat ekkkk...ko remind aku lagi tau....hehehehe

ikiqzana said...

cantik2.. gudluck yer.

ALoNa Cintamaniszlite said...

sepet tp nampak menawan...
mgkn disebabkan tu ler Mr Y jatuh cinta ngan posh dari mata turun ke hati..ngee