Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 19, 2010

MIL punyer pantang

Bawak PIL jenjalan kat The Curve
actually aku yg suker tempat ni sebenarnyer
senang nak shopping
kalu nak grocerries
Tesco ada kat sebelah
kalu nak deko IKEA kat depan
tapi cam besela parking la problem
so kalu dah dpt parking
tu mmg punyer ler happy
cepat2 snap kang lupa mana parking
huhu

MIL aku mmg pantang...
pantang apa pantang tengok
semua pun dia berkenan
amik ko kat flea market
tu pun dia mau borong gak

Ni barang dia jer taw...barang aku ciput ajer
lepas tu siap cakap
jom balik2 dah bnyk sgt ni
kitaorg pun oklaaaa mak...

on the way nak gi parking
nampak "sales" lagi...
soping lagi tu
bukan kata dah habis soping ker tadi hehe

Last2 dah penat baru kami pi minum petang
kat JOM BALI
bess gak cafe ni macam2 ada

MIL order kue teow noodles ni
sedap gak

Aku order ni sambil cilok org lain nyer food
kenyang gak sbb portion dia bnyklaaa
roti bakar sini bess tak mengecewakan
aku kalu penat sgt mmg tak larat nak makan

Kalu ikut MIL mesti ada ole2...
aku tak nak tp MIL dah nak kasik
amik jerlaaa....hehe

Psst: Tak bnyk sgt gambar amik....dok melayan MIL

21 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wui ko yang..
mcm sedap jak mil ko pnya menu tu...
mmg kuat shopping eh mil ko ni

Softtouch [Hanim] said...

kaki soping MIL sis yer..baiknya MIL siap bg ole2 lagi..best...sporting..

NeenaAnuar said...

besttnyer gie shopping... MIL i pulak bukan kaki shopping.. jenuh nak ajak dia gie jalan2 bershopping! hehehe....

Mia-Ina said...

mestila MIL kasi pd posh..menantu kesayangan dia yg baik hati ..:-)

IMAN'S UMI said...

Hmm bestnya MIL posh...sporting tul, leh jd geng shopping.

fikaryna said...

bestnya dpt ole2..mil posh mmg baik..best2..huhu..

LyNn HaMzAh said...

meriahnyer shopping...best2...lebih2 lagi dapat MIL yang suker shopping...

mrs.ecam said...

wahh bestnyer dpt upah tman MIL....molot ckp x nk tp dlm ati ckp nakkk nakkkk sngt2....hihiihih

rasp said...

best gak dpt temankan org bershopping kan sis...
mmg puas laaa ur MIL sopping ek...
rezki u le tu menemankan dia sopping...

ratusiput said...

wah untung dpt ole2...camni aku pu nk teman mil ko soping...best2..

atty's said...

behs ar posh .teman mil ..dpt..ole-ole..

Delimasari said...

minggu soping yerkkkk

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sis, menantu mithali ni...bagus betul sis....rajin temankan MIL soping....tang dpt buah tangan yg syok tu sis.....baik betul MIL sis.....

y@n@ M!B said...

hahh saya pun ada mslh ingt parking tmbh² complex besar cemtu kan...wajib la snap gbr level..huhu~















p/s: dah dpt present..i loike! later br update kt belog..hehe~

sI tEDI said...

borong sakan MIL tu! :))

Dee said...

wah..dpt MIL kaki shopping..mesti best..leh shopping sama2..hehehe..

ALoNa Cintamaniszlite said...

pergh!! bertuahnya dia...

Mimy Hamid said...

best nya ko MIL sekepala...ko nya peel cam aku mesti snap gambo parking..aku pelupa ..selalu lupa

qellissa said...

ur MIL mcm my mil babe, suke shopping and klu berjln kat shopping komplex tu mmg x reti penat..satu kedai ke satu kedai dia tawaf...cam sedap je makanan kat jom bali tu...

Rinna said...

Seronoknya..yer..dpt sopping2 ngan MIL.. iye laa bila bersopping gini..mengeratkan lagi perhubungankan ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

slalu nya en shukri yang akan snap gambar tempat parking sebab takut cari xjumpa..heheheh...wah bestnya MIL ko beb..kaki soping...mama i memang kaki soping..