Klik Jangan Tak Klik

Sunday, July 18, 2010

Giveaway Eybizzonline

ENTRY MELEKAT
UNTUK NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN



Jom kita joint giveaway Eyabizzonline
yang famous dgn watermark yang cantik2 tu

Asal yang senang camni laju jer aku buat entry
hehe

Syarat2 penyertaan:-

1. Warga Malaysia dan perempuan sahaja...
Confirm made in Malaysia & wanita u...tak caya check IC

Jadik followers..
I follow u.....

Buat entry stickypost pasal giveaway ni...xyah wat entry panjang mengurai cukuplah type..'saya nak menang watermark & hadiah misteri dari eybizzonline'
SAYA NAK MENANG WATERMARK & HADIAH MISTERI DARI EYBIZZONLINE'
kenapa nak menang yer...sbb aku belum ada watermark...bukan tak mo order tapi aku mau gambo ada kucingnyer bley
(yang ni dia tak suruh..aku main tambah2 ajer hehe)


Ha..lepas tu tinggalkan kt link entry link komen bwh blog dia ye..
kautim...fuuhhh menanglaaa

Tarikh luput 18 July 2010 @ 12 tengahari..

Winner akan dipilih secara cabutan bertuah dan akan diumumkan pada 20 July 2010

Hadiah? Watermark dan hadiah misteri..hehehe..

Jom jom kita joint beramai...kalu menang hadiah tu kasik aku sbb aku tukang rekomen bley
hehehe....good luck u all

Psst: Mintak mintak ler aku menang sbb aku lum ada watermark lagi..siankan.....AMIN

8 comments:

bizzonline said...

haha..lulus2...nih sah g metro driving akedemi..hahha..xde kene ngena pon kan..

ok..mekaseh ye sudi join.
kalo awk menang,nnt sy buh kucing sblah poan tu..ekekeke..

makdara TERDIVA said...

selamat menjoinkan diri..

i x mo join..nanti menang sbb i dah ade watermark! aci tak alasan tu..haha!!!

rasp said...

gud luck sis...

* baru je trima u parcel...lum bukak pun lagi...thx!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amin..amin...dapat nanti leh belanja i makan..hehehehhe :P

y@n@ M!B said...

wah sis da join...sy lom join lg..adess..tak berkesempatan..tarikh tutop nk dekat da ni...huuu~

kak ina mail said...

Semoga ko berjaya.dah ada watermark lepas ni boleh terus menjadi posh.kwang kwang

NeenaAnuar said...

good luck dearr! sure cute abiss watermark you nanti sbb ade kucing! hehehe.....

qellissa said...

gud luck babe..semoga hajat u nk dapt watermark yg ade kucing ea..=)