Klik Jangan Tak Klik

Sunday, July 18, 2010

Kenangan world cup

Memang ler World Cup dah habis
tapi bukan mau citer pasal World Cup
saja mau korang meleleh tengok
donut " World CUP" ni ajer
hehe

cam bese aku beli 2 ketoi ajer
tapi la ni aku dah bohsan dgn krispy Creme
dulu rasa cam sedap ajer
la ni aku pun dah terasa cam too sweetla

malas nak ke "Starbucks"
terailer Ice latte
hampeh tak sedaplaaaaa
last2 aku minum half yg lain ker laut
perginyer
takkan nak paksa tekak gakkan
membazir jer....lain kali tobat tak mo beli daah!!!!!

Psst: Rindu nak makan donut brand lain laaa......aku mmg antu donut...hehe

13 comments:

rasp said...

hehehehe ada plak ek donut WC *ihiks*
me lum gak merasa donut2 krispy kreme tu...
donut2 Jco & Big Apple pun dah lama tak pekena...

Encik aMin said...

tu la psal.. krispy kreme ni manis sgt laa...BigApple tetap menjadi pojaan hatiku.... :)

Rinna said...

Aduhaii hmm.. sedap nampaknya donut..tuh sama ler..kita..suka makan donut jugak :)

Ms AiReEn MoHd said...

aku pun tak suke krispy tu....manis beno..aku prefer big appale...sebab yummeh kat tekak aku

Eri-chan said...

oo i beli jugak donut nie pas balik dari Tenji hari tu.
erm mmg tak sedap sgtla donut yg ni..i pun dah tak boleh blah..
u tryla J-Co donut.i rasa tu je yg plg best takat ni. Big apple pun x best.

Mia-Ina said...

interesting donut world cup tu

ieda said...

big apple beb .. big apple pling sedap dan lembut yg pernah haku rase .. heheh :))

Lady of Leisure said...

mak aii donut pun terkena bahang bola hehe

y@n@ M!B said...

klu donut berjenama ni sy suka big apple dgn J. Co je..huhuhu~

NeenaAnuar said...

tomeyyy lah donut world cup tu! atas dia tu coffee or choc?

Delimasari said...

ooo ada jugak donut world cup

Mimy Hamid said...

aku tak suka krispy creme..manis bebenor..kencing manis...lalu je skrang..beli tak..hehe

qellissa said...

krispy kreme mmg x sedap babe, rasa sweet sgt..i prefer jco donut or big apple..sedap gitu..tp now i x bleh mkn coz i'm on diet..huarrrggghh...