Klik Jangan Tak Klik

Monday, July 19, 2010

Apa pulak kat belakang tu

Weekend ni bz giler
tapi sebelum aku nak update more entry
harusler pilih gambo yg tercun!!!
sekalikan

Tapi belek punyer belek
oooooooo
Alamek!!! apa ni
Entry ni ala2 serem gitu yer...
aku pun tak apa bendenyer
itew

Nak tengok

***

***

***

***

***

***

Sila refer tang anak panah tu yer
Ni lah gambo yg aku tak tau apa objek kat belakang aku tu
"nampak cam obor2....ada ker obor2 terbang kat udara"
tapi kalu yg gitu2 tu camera leh captured ke

Psst: Lepas tngk gambo ni aku lak yg serem...gambo lain takde pun...tunggu lepas ni lagi meriah hehe



16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hish sis ni...buat i seram sejuk jek tau...dah le kat bilik opis sengsorang nie sbab bos outstation huhuhu....

A D I A said...

erk yg bulat tu ke? macam bulan je? leh masuk ekspose mistik ni. tak pun aduan rakyat.

a d r e y n i e e l i s y a said...

mst lighting pnya tricky tu yang..
hahaha..
saja xmo seram2 kan

Shu Shinju said...

itu adelah pantulan cahaya bercampur dgn air @ bahasa scientificnya provenant d'Animaux atteints de'la Tuberculose... hehe..

makdara TERDIVA said...

jin & syaitan tu asalnye dari api..so, kalau dlm cermin pun boleh nmpk api..dats mean..benda2 halus tu pun boleh dicaptured dgn kamera..yg lain2 tu aku enggak tau lah..

ttiba2 lak terseram masuk belog ko ni posh...

Softtouch [Hanim] said...

apa tu sis...takutnya....meremang bulu roma saya...

mida said...

..heish2...
aper ye..
kapl terbang ufo uwtt..
hehe

fikaryna said...

tiba2 debar bc en3 posh..x mo tgk lama2..huhu..

sI tEDI said...

ini ada nama dia. aku lupa lak.
pernah baca entry pasal benda alah tu dekat blog Mazidul akmal sidek dulu. :))

IMAN'S UMI said...

Klu obor2 di mana kaki2nya? (nak bg seram, baca dlm versi: Kalau mati di mana kuburnya?)Kekeke...

SudipComel said...

kalu omputeh kata tu orbs.. cam dlm ghost hunter..

Mimy Hamid said...

seramm la..takmo ar tenung kang kena tenung lak..

qellissa said...

tu bulan ke? da nak masuk bulan ramdhan ni kuar ar bulan camtu..hahaha..tp siyes..buat i seram sejuk je tgk gambar tu babe..tp kan pala otak ni ligat dok pikiaq menda ape tu sebenornya...

NeenaAnuar said...

mengikut kata en. teman.. kalu dlm istilah fotography itu aadelah ROL (ray of light) effect dari biasan cahaya... hihihihi....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

apo lak tue??? bulan yang xbrapa nak mengambang kot...

ieda said...

hahahah suspen gituuu ...