Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 2, 2010

50 puluh persen

Jemput2 here's my breakfast cum lunch for today

Pastu lagi bess siap ada voucher 50% kalu purchase lagi after 3pm

saja mau korang meleleh tengok "buih" yg bila minum mesti melekat kat atas bibir
hehe

So sudah boring with coffee aku mau purchase
dianyer strawberry blended

heaven tu...sedap sgt tetiba tingat Cameron highlands
bila minum strawberry ni

Aku bnyk agendaler hari ni...
sepatutnyer aku tido rumah my parents cancel...sbb adik bongsu aku tak balik
so my parents pulak akan dtg umah ...siap PIL pun mau joint sekali

harus aku bersilat nak kemas rumah & memasak
nak masak apa ni any idea????tetiba lak MIL mintak mau masakan kampung
aku kalu moden2 ni terer la...masak kampung????
korang any idea nak jamu apa


Psst: Tulah kita hanya mampu merancang tuhan saja yg menentukan...tiap kali aku rancang mesti turn out lain huhu

17 comments:

y@n@ M!B said...

cis cis cis dah la tgh lapo ni..boleh pulokk tgk blended² siap explain sedap lg..aaaaa prot da bunyik²..huhu..xsbr nk gi lunch nih =p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

masak lemak cili api pun sedap beb...tue jerk yang simple..pada aku la...wah ko starbuck hari nie kan..hehehe...
biasa nya memang cam tue..klu kita merancang lelebey last2 minit mesti xjadi..huhuhu..mende yang xplan lak yang menjadi...xpa la..pasrah jerk la k...

Dee said...

masak kg mesti ada ulam2, sambal belacan, ikan masin..hmm..masak lemak cili api ok gak posh..bersilatlah ye..hehehe..

aku_tiewa said...

shedapnya.....;)

aku_tiewa said...

shedapnya.....;)

SyidaGorjes said...

dah lama tak minum kat starbucks.....terliur pulak...

myda said...

wahhh..starbuck tue..

rasp said...

masak lemak daging salai...
sambal belacan, ulam2an &
ikan masin kalo nak....
perggghhhh i sodap gak tu...

tu laaaa...kkdg hanya mampu merancang kan.....

TopsyTurvyMum said...

adehh..mmg meleleh aku tgk buih2 tu!
masak asam rebus, sambal belacan ngan ulam2..kasi ikan masin..perghhh!!

aku ada taruk gambo kat blog..tgk cepat sebelum aku delete!!

Softtouch [Hanim] said...

masak elmak lah sis ke kari ker..pastu ade ulam2 n smbal belacan ..pergh seperiuk nasi mkn..he he he

Rinna said...

Hmm..sedapnya..tgk iceblended..tuh.. mengoda laa plak.. :)

qellissa said...

wee, sodap tu starbuck itu....my febret..hihihi..

i pon xde idea nak soh u masak ape..masakan moden pon i failed inikan pulak masakan kampung..makan pandai lah..masak out of coverage..ngeeee..

NeenaAnuar said...

adoi! terliur tengok strawberrry blended tuu! huhuhu...

masak asam pedas or tom yam pun bestt! :D

Lady of Leisure said...

masakkan kampung senang jer kowat sambal belacan.. ikan goreng skit, ulam ulam skit, pastu buat ayam masak lemak cili padi...
hehe

ieda said...

beb .. sedappnya ais blanded niehh .. den kalau beli x cukup satu .. kalau beli satu , main tgk jerlahhh :))

Azmiezas said...

mesti sekarang ni awak dah siap masak kan??..masak apa yer??..mesti best kan,..sekali-sekala makan masakan kampung..

Eri-chan said...

masak simple je yg penting penuh kasih syg, org yg makan kenyang..InsyaAllah rezeki berpanjangan,..