Klik Jangan Tak Klik

Saturday, July 3, 2010

Untuk kanak kanak riang sebenarnyer

Entry ni dah lama...tp tak kira2 still mau letak
asal weekend ajer aku takde ler letak muka aku
so citer la pasal tips kecantikan or barang apa yg aku suker
atau apa2 jelah
janji aku updatekan...

jalan punya jalan dok terkenan aksesori box yg ala2 kiut
gitu....harusler aku mau beli kan tapi hati berbelah bagi
mau yg ada bunyi muzik ka
atau pun yg takde musik
tapi besar punyer
almaklumlah perhiasan pelesukan bnykkan...
emas tak simpan
sini..simpan dlm gobok jer hehe
(alamek terbongkar rahsia)

Nilah rupanyer
kat dlm tu siap ada cermin kalu ko nak belek muka ko dgn teliti
siap cam wardrobe
leh simpan rantai
lagi

So finally aku amik yg ni la....
letak sekali dgn tempat earring
+
candle
(wajib ada supaya rumah bau wangi ajer)

Nanti kalu rasa koleksi dah bertambah mau beli yg ada musikla...
saja bagi tau kat sini mana tau Mr Y mau belikan...
baru ler romantik..
(laki aku bab2 ni mmg fail sikit huhu)

Psst: Siap cakap ni bukan untuk budak2 kecik ker...tak tau bini dia dok feeling rumaja lagi ni...selagi boleh

12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

mmg cantik accessories box tu sis..kat mana nk beli tu?mmg cantik..ala2 pink purple gitu...

Mia-Ina said...

teringat hadiah musical box kak eynda ketika dia buat pertandingan...so cute camni gak...

ieda said...

waaa cantik nieh beb .. kat umah haku bab beli mender2 mcm nieh anak2 lah yg pilih .. ikut citrasa masing2 heheh

Gieyana said...

comeyy n cantik..pink kaler lagi..

Lady of Leisure said...

kihkihkih... aku pun slalu jer fefeeling muda remaja wakaka..

Delimasari said...

wuiiiitt === mmg cantik color nyee....

Eri-chan said...

senang kan kemas simpan aksesori dlm tempat2 yg comel mcm ni

NUNU EERA said...

pink color la.. sweet...

Rinna said...

Wahh comel & cute gitu.. Cantik plak tuh.. senang kan leh letak brg perhiasan kat dlm tuh.. :)

qellissa said...

cantik babe, tp i kan klu beli menda camni sekejap je i ltk barang kat situ pastu lama2 xcesori tu mana2 i campak..i ni x reti sgt nak organize barang..muahaha..lepas pakai sepah2 je...=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i nak cari almari baju cam gini la..cute la..tuk baby my baby nanti..huhuhu cun la beb..

NeenaAnuar said...

comeyy sangat beb! secomel tuannyer! :D