Klik Jangan Tak Klik

Thursday, July 1, 2010

ZARA sales


U all saper2 peminat ZARA
mau kasik taw ada sales
start today sampai 11th July saja

mesti meletop2 kot sales dia
pelikla JULY ni bnyk tul sales
dulu kata every quaterly
la ni aku tngk dah mcm every month sales manjang
ni betul2 sales ke tifu punyer
hehe

Fanatik ZARA komen sikit tapi takde hadiahla saja mau share2 gitu huhu
Amboi kan main mentang2 Mr Y takde laju jer kaki aku jenjalan lepas opis hour yer
dah ler ari ni pakai baju wanita melayu terakhir
(baju kurung kaler purple lagi....nampak sgt jarang pakai baju tradisional ker opis)
takper aku dah mintak izin..
tak mintak izin dosa oooo
somi ada daulat jgn main2

pastu aku nak pi jumper MIL lak...lepak sana jab
baru balik umah
tengok Mr Poposh
(sian Mr Poposh punyer timing makan lari daaa...takper my baby tu sgt2 memahami hehe)

Bila busy idak ler aku tingat sgt kat Mr Y
huhu


Psst: Nanti aku mau skodeng apa yg ada

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah mauuu soping la ni yeak sis.....peminat zara suke tegedik laa nie..wajib pi serbu, kang kalo gi lambat dah tinggal stok2 yg tak best jek...better gi awal2!

honey amour said...

kat sandakan takde zara..huhu~!

NeenaAnuar said...

so far I tak penah lagi shopping kat zara! bukan tak penah survey.. tapi entah la... so far tak penah yg melekat kat hati lagi buat masa nie! hehehe...

Azmiezas said...

sale!!..bestnya..

sampai bila ekk??..nak pegi zara kat MVM lah..

Lady of Leisure said...

kslau hari jumaat time tengahari kan ada banyak masa sure ramai kaum pompuan pi soping2 kan...

NenekPenne said...

apa?? zara sales? esok jugak i pegi jengok kat KLCC tu nak cari kemeja lelaki ..untuk hubby? no no..for myself lor... :)
yang dalam lemari tu pun belum lagi dipakai..aishhh...

NUNU EERA said...

omg.. zara ke?? xminat sgt tpi ske kualiti die..

mahira oya said...

i'm the big fan of zara..best gell ado sales...
gegas sopping....balik karang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya sales zara..aku ada la selai dua kemeja zara tue...best gak pakai kemeja zara nie..gud quality..apa lagi beb..nanti klu ko pegi..jangan lupa kasi revision skit k.....heheheh ada hati gak aku nak beli ..walaupun taw xda saiz.. :P

ieda said...

kalau sale .. jenama aper2 punn ok .. janji ader duit .. tu yg maleh nak gi mall .. takuut dan gerun .. heheh maklumlahh skrg nieh kena budget2 .. dah dekat nak raya ..

amboi2 mentang mrY x der beb .. heheh sesekali shopping mata sorang best aper :))

TopsyTurvyMum said...

wow bestnyerrr!!
aku kalau balik rajin gak gi belek2 kat ZARA tu..
byk yg menarik mata aku ni...
jgn lupa tayang hasil rembatan!!

Delimasari said...

sale kat ZARA === xde member nk g = terlepas le

rasp said...

sale nak raya kot...
u tak kan takat skodeng je....
rembat le selai dua hehehehe

Softtouch [Hanim] said...

xpernah beli brg kat zara...so pada semua peminat zara sila serbu..:)