Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 23, 2010

Taklah kecewa sangat

Walaupun aku rugi tak dapat freebies tu
tapi aku dpt freebies ni
cuba teka apa ni kiutkan
Ingat selalu tifu org leh selamatker...
so smlmkan aku cam blur2 masa soping tu

so minah cashier ni pun blur ker apa ker aku pun tak taula
lepas kira2 tetiba jer dia letak sekali "freebies" ni aku diam jerla
manala aku taw org bagi amik jerler
tapi kalu dia charge mmg nak kene budak ni

before keluar harusla check
rege betul ker depa punch ni
almaklum kan dah pernah kene "tipah tertifu"
harus berjaga2 ni

balik2 tengok dlm booklet
rupanyer2 kalu nak dpt "freebies" ni kene beli
barang dia...product terbaru dari biore
gak untuk kasik rambut
wangi....mana ada benda nak kasik free2 saja la ni...

Nilah bendenyer tak main bag plastik dah kalu nak soping
baguskan leh standby letak dalam handbag
stylo sikit hehe

tapi lum sempat aku nak masuk dalam handbag
kuku tajam ni dah mai menyibok
(kuku dia dah lama tak potong...panjang kan main lagi..tempat potong kuku tu pun hilang tak tau saper sorokkan...takkan Mr Y ...tak mungkin Mr Poposh)


tengok dia buat mainan dia
aku kene tunggu dia dah boring baru leh amik
nasibla kalu bag tu tak rabak

Tengok ada "berani" mau amik
sekarang nila sejak makan ubat hormon
dah jadi naughty...

Psst:eeee geram..nak marah ke tak!!!hehe




16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

comey ar sis....lagi kucen comey plak yg kongker dulu.....geram gile tgk pic tu....rase nak geget jek ur mr poposh tuh...pandai tul mr poposh nie posing heheheeheh

fiq said...

best nyer ada kucing....

White Girl said...

C0mel je kucing main bende alah tu..

Lady of Leisure said...

jangan marah poposh cian dia.. poposh good boy kan hehehe....

qellissa said...

bestnya dapat freebies..i suka freebies..=) cute lah shopping beg tu babe..poposh pon comel..aktif je..

Eri-chan said...

haha any new goods u get, he want to share too. comel la kucing ni sgt nakal..

Eri-chan said...

haha any new goods u get, he want to share too. comel la kucing ni sgt nakal..

Delimasari said...

mr poposh === nk main222 dia....
klu SIS dpt ia === picit2222 = geram!!!!!!

Mimy Hamid said...

aku jumpa kat ada satu kedai kat bandar tun hussein onn sebijik color badan besor macam poposh ..terus aku ckp ngan kawan aku mcm kucing si posh...heeh

aMy@LoLipOp said...

comey nya si kuku tajam tuh !
hehehehe ...
very cute! :P

Softtouch [Hanim] said...

jgn marah poposh sis..sian dia...beg rupenya ingatkan strawberry yg ade magnet tu..yg boleh letak kat fridge tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mr poposh geram tue beb..tengok cute mute kaler merah lak kan..menarik perhatian dia...amoih mr poposh nie sejak amik hormon nie..kan main lagi..naughty nyek..hehhehe

ieda said...

comei aar si poposh nieh heheheh cam tuan dier beb :))

NeenaAnuar said...

alolololo... memang cute abiss poposh kat gambar yg last tuu!! sukeee sangatt! hehehee.....

NUNU EERA said...

poposh terlebih mkn ubat hormon kot..

Izan said...

comeynyer kucing ko nih... huhuhuhuh... tiap kali tgk muka dia yang gebu tu terasa geram.... =)