Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 23, 2010

Nak komplen la kunun

Aku kan as a smart consumer haruslah beware
dgn segala penipuan2 bagaikan
nak2 dgn WATSONS...

so balik dok belek2 booklet
kan aku mmg sgt2 la berkenan nak cuba
dgn cleansing oil terbaru
dari Biore yg ala2 Shu Emura
(nanti aku buat review yer baru jer pakai sehari)
katanyer
so teramatla bengkek bukan kerana
aku bayar RM23
dalam tu reger after diskaun RM22.80
(dah rugi 20 sen...duit gak tu)
tapi sebab aku tak dpt free gift
(aku kan suker freebies)

tak cukup dgn tu bertambah2 la semangat nak menambahkan komplen aku
aku mau komplen naper harga teh detox
(review ni pun aku tak buat2 lagi tp mmg mujarab la)
aku beli semalam yer
RM26.00
so aku mau RM0.20 aku balik
(mmg aku kedekut kalu dgn tauke2 kaya ni)

so dgn semangat berkobar2 lagi plan mau terjah WATSONS
tapi aku ingat mau komplen dgn CS dia dulu
check punyer check

**

**

**

Amik kaw...betul2 marketing strategikan
nak komplen apanyer sales tu start on 23/6/2010
siapa yg smart sekarang
macam nak giler aku soping semalam
hampeh tul....rugi besar...pandai depa tawwww
Ni pun ala2 tipah tertipula tapi tak leh nak jadi kess
huhu

Psst: So moral of the story lain kali baca betul2 hehe...so korang p la perabih duit kan watson bnyk betul offer time ni...tp baca betul2 yer





16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg pandai dieorg punye strategi ni sis....tu pasal kite kene belek seketoi2...tang promotion kemain besar die tulis, cube tgk date ngan due date promotion tu...ciput jek tulis......kene hati2 next time nieh!

zulkbo said...

Salam bertandang menjamu mata
di sini moga anda selalu sihat

I n n z said...

hehe ;)
sabaq naa ;D

y@n@ M!B said...

dorang ni mmg pandai marketing...sebab tu dorang kayo..hehe..

naseb sis xkomplen lg kan ^_^

Mimy Hamid said...

hihihi ha sekali amik marketing daaaaaaa..pandai kan diorg ni..pusing sgt pandaii..lain kali kena tgk kat kaunter tu..tgk haraga tu terang2..situ jugak kita check..biar org pndg ke apa

rasp said...

oooo tidak...tipah tertipu...
mmg rugi lah iye....

qellissa said...

muahaha, tulah u babe, x sabar berenang..sales lum start u da terjah..=) hihihi..kan da rugi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhuhu sama cam aku jugak la..salah tengok date.sales..haahah jap g terjah..awat la gelap..ropanya date lum sampai..hehheheheh..teruja sangat nan sales kan..langsung xperasan tarikh..adoi la..

dotblogspotdotkom said...

boleh lagi buat komplen.. tapi kat watson nyambek la..... huhuhuhu

Softtouch [Hanim] said...

kene hati2 nie..cinonetnya dia tulis date dia..selamber je dia yer..saje nk mkn duit kita byk2..jahat!

niesz said...

hihi..kene lebey ati2 lpas ni...

black_mel said...

hahaha...terkena jgk rupanya...hehe...

Eri-chan said...

hari ni pun i br pergi watson tgk kempen barunya katalog samala mcm u amik pic tu, kan ada voucher tepi muka surat dpn boleh claim kan, kat ampg point watson note 23-24 jun 2010, tp bila tanya brg dah habis...geram betul keje dlm ampg point pun tak dpt beli..sekali tgk kat date 23 july daa...
tp i tak tahan tgk berus mekap loreal..kena la beli brg kosmetik dia RM60 br dpt free..esok kot..kena tanya stok dulu

khairul farhan said...

hahaha..nasib baik kau tak bawak kes ni pergi court..kalau tak sejarah malaysia Watson saman customer cuba calarkan reputasi syarikat..hahaha...

lainkali tengok tarikh promosi..peringatan untuk kau dan aku..haha

ieda said...

hahahahhahah ciann kat hang beb .. memang marketing strategik nieh .. ehhehe

NeenaAnuar said...

memang betoi beb... skg nie diaorg cukup pandai dlm wat marketing strategi... kite kene bijak! hehehe..