Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 29, 2010

Tak mahu yang lain

Asal mai A&W jer aku takkan order menu lain
nak2 kalu dah melantak kat tempat lain
lagipun food A& W yg lain tak berapa nak sedap
tapi kalu curly fries & waffle layan
gak cuma waffle tu muak ler

Meh layan ni lagi bess
ICE CREAM FLOAT
aku rasa kan tempat lain punyer tak bess
&
kalu buat sendirik pun tak berapa nak kick
ROOT BEER
adalah sangat2 sedap

Tapi Mr Y tak suker yg ada sekerim punyer
dia suker plain
ikut tekak masing2 la yer

Sedap beb nak2 tengah panas ni
sambil minum float ni
sambil heboh pose dgn bulu mata jab

habeh dah takde food lain nak layan
harusler layan pose2 camni

Mr Y komplen bulu mata tu tak cukup tebal
dia mau ala2 ROZITA CIK WAN...hampeh tul...

Psst: Takper nanti aku mau pakai yg ala2 DOLL tulak....komplen lagi siap dia...hehe



17 comments:

princeduyong said...

bestnya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rut beer float A&W adalah sedap n terbaik kan...hehehe
wah kalah RCW la pas nie..hehehehhe

cekodokpisang said...

kalu g a&w nie..xlain xbukan..menu yg menjadi kegemaran..coney dog..kt lain mmg xdpt coney dog nie..sbb tu kalu g sne mmg mkn yg tu je..fries pun sdap gk..laen dr tempat laen..

ieda said...

hahahhaha ala2 rozita che wan .. dia x cunn lah beb .. mu layie cunnn maaaaaaa .. huhuhu

haku last pakai bulu materr nieh masa tawinnn siksa mateer kuu hehehhe

float .. i loike float ...

mrs.ecam said...

yela x nmpk sngt bulu mata tu...g carik yg sejibik cam rozita cik wan nyer kompom melotuppppp heeeeeeee

Rinna said...

Hmm..Rootbeer float mmg sukaa sgt..kalau pergi A&W mmg tak sah kalau tak pekenanya.. Betul tuh kalau wat sendiri tak sedap sgt..laa.. :)

black_mel said...

xpenah makan waffer dia lg..slalu dtg a&w mkn set sosej or burger dia..tp air ttp root beer float...terbaik..

Lady of Leisure said...

kihkihkih... kalau tebal sangat cakap kat mr y nanti tak larat nak angkat mata heheheh...
isk telan air liur tengok ko dok hirup float tu tau..

affan said...

float A&W sangat sedap.
terasa nak gi minum plak hehe. :)

Eri-chan said...

samala....float rootbeer a&w mmg sedap.mkn dgn onion rings..kecurla tgk..

~Blabberina~ said...

a&w mmg tak byk best.dan xramai org pun.tp kiut gak cara depa bungkus burger skang ni..

Diarihatiku1976 said...

rut beer float A&W adalah sedap n terbaik kan...hehehe

Mimy Hamid said...

aku kalau A&W suka waffle ...suka gillerrr...eh posh sedih ok entry makan...aku dah takleh mkn sgt ni..sian aku

NeenaAnuar said...

fuh! nie memang I punyer favourite beb! kalau ke A&W.. I memang tak amik menu lain dah melainkan Root Beer Float with Double Scoop of ice creme! hehehe..

Chantekkk & veryy sweet! jgn lah pakai cam rozita che' wan tu.. overrr sangatt lah! hehehe... tapi kalau sang suami dah suke haruss lah dituruti yerr.... nanti tak pasai2 jatoh durhaka lak kang! hahaha...

qellissa said...

i pon suker root beer float A&W sedap sgt..maybe coz aiskrim dia kot..sbb bila kita buat sendiri kat umah x sedap mcm kat A&W..=)

~suNshiNe~ said...

dah lama tak makan A&W..kat Kedah ada ke A&W..rasa cem xda je..

cantik bulu mata..

Softtouch [Hanim] said...

A & W sy paling suka curley fries dia jer..ayam dia plak mcm masin tp bolehlah makan sbb sy suka ayam..he he he..kalu sy suka yg root beer jer tanpa float..