Klik Jangan Tak Klik

Saturday, June 26, 2010

Tak boleh lawan SHU UEMURA

Kan aku dah janji dgn korang nak buat entry pasal
new product from Biorekan
nilah dia "Kao Biore cleansing oil"
yang pofular kat Jepun tu
Harga RM23
tapi la ni kan kat Watsons jimatla RM0.20 sen
act as make up remover

aku perlukan cleansing oil ni untuk bersihkan make up mata
especially mascara
sbb tu aku ada kureng nak pakai mascara ari2
sbb aku tak suker nanti jadi mata
PANDA...tapi kalu aku mekap ringan takdeler aku pakai sgt

Ada penutup yg safe kalu nak pi travel

Masa launching ni pun mmg aku tunggu sgt
sbb ada bloggers yg order dari singapore
& kasik good review tu yg heboh nak terai

tapi mmgla tak leh lawan SHU EUMURA
tengok regela kan...
janji mekap aku tanggal oklaaa...
yang penting dia tak oily sgt
hehe

FYI jugak bukan dijual dlm botol ni ajer tau ada yg untuk travel
jenis cotton sheet

cara pakai
letak jer sikit kat tapak tangan
satu atau dua pump...tengok betapa tebal mekap korang

lepas tu ko lumur satu muka
dgn urutan menaik
urut pelan...jgn suker tenyeh kuat2
muka ni adalah kawasan yg paling lembut
perlu manja2 sikit
jgn menurunla kang tak pasal ada yg sagginglak

dah confirm bersih plah cuci dgn air...
korang akan rasa betapa fresh & bersihnyer muka korang
kalu warm water lagi baguslaaa


Psst: Tapi so far aku pakai okla...sesuai pun dgn harga dia...

8 comments:

NeenaAnuar said...

thanks for sharing dear... I skg nie pakai 2 in 1 punyer style jerk! cuci make up + mascara just guna Nivea whipes... memang dia jenis leh hilangkan mascara jugak lah... but since dah tengok biore niee.. teringin pulak nak cuba! suke tengok botoi diaaa.. cute jerk! hehehee...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah leh nerai gak nanti nie....

Lady of Leisure said...

aku notice kalau cuci muka bebetul rasa fresh jer kulit kan...lately ni aku rajin lah gak cuci ngan make up remover mmg betul rasa fresh kulit kita kan

black_mel said...

nice info..nnti leh suruh future wife try...hehe

Mr feckry said...

gua nak shampu..

Mia-Ina said...

mia pun klu pakai pembersih / toner ni....lps make up je...tp yg tebal2x la...

Mimy Hamid said...

ok gak ekk...aku pakai wipes tisu je...tp nnt nk try satu

ieda said...

heheh haku punn x pernah guna nieh ... tapi haku satu family pakai baby johnson tuh .. not bad .. :))