Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 25, 2010

kalu Jumaat jer boleh

Tiap hari balik mesti ikut sini
tapi amik bau jerlah
bahaya lalu sini
kene fokus pandang depan ajer
bnyk yg menggoda

tapi kalu lalu ari JUMAAT jer baru boleh
beli...
kan takde pantang from friday to Sunday
sempat ler aku menapau
2 ketul donut
satu untuk aku satu untuk Mr Y

tapi idak ler aku beli tiap2 ari Jumaat pun
kadang2 ajer
mau tembun aku dibuatnyer
donut mmg la sedap tapi kalori dia
mak aii menakutkan

ni bila time teringin ajer
mmg terasa kenikmatan...sedap bila cair dalam mulut
pastu tak reti minum air mineral bnyk2
kasi bilas balik
manis tu hehe

Psst: Happy weekend to u all



14 comments:

rasp said...

uish sedapnya, yummylicious...
me blum sempat merasa lagik...

hentakbelipat said...

meleleh air liur...kat mane je ade ea donut nih

ida said...

sangat best betul mkan bnde mnis2..

A D I A said...

orang kata walau kita minum byk mana pun air mineral, sama je kuantiti gula yg kita amik tu. no such thing bagi nak mencairkan gula tu. eh yeke.

Azmiezas said...

akak suka makan donut tapi tak berapa tahan ngan manisnya tuh!!

y@n@ M!B said...

sy xpenah try lg rasa donut kt cni..

donut mmg manis glerr..xde air mineral mau tercekik makan donut..huhu

Softtouch [Hanim] said...

org kata donut tu sedap..tp yg ni xpernah rase lg..

masa mula2 jco ade kat cni sanggup beratur kat Pavi..tp ade satu kejadian sy cirit birit mkn donut jco smpai mc lah terus dah xminat donut...org kata trauma nk mkn donut..he he he

noradzlina.kamdani said...

wah...mesti sedap sampai mcm tuh skali n3..sy nk bg award.

qellissa said...

babe, sedap ke krispy kreme ni? i x minat sgt prefer big apple atau Jco coz krispy kreme ni keras sikit lor..pastu manis tang tang...=)

Lady of Leisure said...

have a nice weekend to u too beb...

NeenaAnuar said...

adoi... teringin lak nak makan donut skg nie... hehehe... Happy weekend to you tooo dear! ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

donut krispy kreme nie memang terkenal kelazatannya..huhuhu bestnya....

Mimy Hamid said...

donut krispy manis sgt la...biar big apple lagii

ieda said...

donut .. ermm kalau kat kontan nieh .. BIG APPLE .. hermm memang haku x lepaskan peluang beb .. anak2 punn suker :))