Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 25, 2010

Kalau giler kumpul point

Inilah habuannyer kalau giler kumpul point
sbb tu kalu aku shopping & using any service
mesti mau ada kontra

"If I purchase or using ur service apa I boleh dpt...kalu tak tak payah
have to be smart consumer"

So sbbkan aku setia kasih menggunakan BP
petrol...sanggup tu tak nak isi minyak lain
semata2 nak kumpul point...
dapatlah aku "gift" ni mmg sengaja tak nak beli semata2 nak redeem
dari point ni...

tapi kalu aku nak redeem pun cari barang yg betul
tahan lama & bukan yg chekai2 punyer
yelah walaupun " free" kene tengok barang2 yg betul bagus
tak le main redeem ajer

Untuk redemption pun service BP sgt2 bagus
tak yah nak tunggu lama2 tak sampai 1/2 minggu jer dah sampai
macam nilah good CS

So far dah banyak gak barang aku redeem
dari BP...gift yang ada pun semua bess2
& berbaloi...jgn tak tau VANTAGE set pun aku pernah redeem

Nilah gift yang aku dapat sandwich maker

tak menyempat2 kat opis terus test
kang kalu rosak senang aku pi komplen
(komplen no satu)

wow besss...senangla nak buat sandwich lepas ni

Inilah dinner kitaorg malam tadi
simple but healthy...cuma tak healthynyer french fries...
prune tu sbg pengganti buah...buah takde
huhu

Psst: Bestnyer sok cuti...asal hari JUMAAT jer aku mesti happy...hehe

15 comments:

aku_tiewa said...

yea..
sy pun hepi jgk bila da ari jumaat...hik3

Softtouch [Hanim] said...

sis nie bijaklah...sy bnda2 mcm tu xamik kisah pun patutnya kene amik kisahkan...nak sandwish jugak..tp nk sardin yer..TQ..he he he

shafiq said...

gila kumpul point bonus link. huhu.


My latest entry : Mari Berenang Di Kolam Setinggi 50 Tingkat

zulkbo said...

Salam Jumaat Al-Mubarak
moga hari ini menjanjikan
yang terbaik dari hari
sebelumnya...
yum..yum..yummie
nampak sedap..

Rinna said...

Wahh bestnya redeem sandwich maker.. Iye laa bila rasa nak makan yang lite2 leh laa wat sandwich kan.. tak payah susah2 nak kuar duit.. belian dan redeem yang sgt bijak.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus beb..klu nak redeem kena redeem mende yang betoi2 berbaloi...aku xguna BP..huhuhhuhu guna petronas jerk..tengah gigih kumpul point gak nie...skrang tengah bodek laki aku redeem point CC dia lak..heheheh..wah aku dah la posa hari nie..datang mana2 mesti terhidang nan makanan..huhuhuh

I_Hate_Lolipop said...

apakah rahsia anda kekal slim walaupun makan byk?

T.H said...

not bad, I have one redeem also but seldom use. :(

mama_iris said...

posh...banyak nye point dpt...isi minyak selalu ya.....kalo mcm ni nya hadiah nak isi minyak bhp gak la....hehehe

Azmiezas said...

uihh!!..banyaknya point,..sampai boleh dapat toaster..

so dapat la buat menu sihat, yer!!..

Dee said...

bila dpt redeem barang seronokkan sis..rasa shopping pun berbaloi-baloi..

qellissa said...

i pakai petronas xpenah redeem aper2 pon..huhuhu

NeenaAnuar said...

memang berbaloii kan kalau kite guna something leh dpt something! I pun suke wat collection points especially on credit cards! hihihi...

wahhh! memang healthy food lah you olss punyer dinner! I loikkee! confirm you akan lebih rajin memgetoast roti lepas nie! hehehee.. :D

Mimy Hamid said...

aku suka sandwich maker ni..plg aku suka...senang je buat sandwich..

ieda said...

waaa bagusnyer beb .. berbaloi2 mcm nieh .. :))