Klik Jangan Tak Klik

Thursday, June 24, 2010

Papa yang makin RICH

Kalu kopitiam so far yg aku masih setia kasih
walaupun masih tak leh lawan
UNCLE LIM nyer roti bakar
ialah PAPPA RICH
itupun sebab dekat umah ak
aku tengok outlet dia la ni
pun dah bertambah2
dah kayer la tu

Bukan apa suker lepak kat sini
tapi bukan berWIFI bagai saja nak makan & rilex2

Saja gatai order
GIANT MILO katanyer
mmg ler melimpah luah
buat sendiri pun boleh

Aku tetap setia dgn my drink
White coffee
sedap
apa jus yg sedap pun aku takkan order
oder air yg sama jer

Tengah ada promo dinner & lunch
amik set murah sikit
air siap leh tukar

Kalu dtg sini selalunyer Mr Y oder
dry curry mee...sedap tp ayam tak makan
tolak kat aku

Ini kat outlet kota damansara
kat sini kalu korang mai bayaran parking leh claim kat tokeh kedai yer
hehe

Psst:aku ari tu tingin nak oder lain amik set tapi chicken chop dia menghampakan tak sedap
keras...rasa nak tercabut GG...

16 comments:

anak said...

ye ke.. paparich kat puchong ok je la..kalu tak, tak kan la bonda ku boleh repeat makan mi kari lagi..T_T

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak ajak en shukri try la dekat kawasan umah aku ada gak..cam menarik jerk dry mee tue...nan white coffe ko tue beb...

qellissa said...

hi babe, stakat ni x penah lg mkn kat paparich..coz dia da rich kan xmo lah kasi dia bertambah rich..muahahaha..leh gitew?

ieda said...

beb .. mu selalu makan luar kan .. hubby x kesah ok lah .. haku nieh hubby x suker .. dia rimas .. koot sbb dah ader anak2 kan meragam sana meragam sini huhuhuhu

masak kat umah kdg2 tuh hilang idea lahhh huhuhu

makan kat kopitiam nieh best kan .. banyak pilihan cuma sedap dan x sedap ajer .. nasib lah beb :))

LiAnA said...

ayam stim dia pun kurenggg skit... tp kat sini byk pilihankan.. tu yg syok skit

sI tEDI said...

nyum nyum!

jarang duduk restoran2 mcm ni makan n minum. atau x pernah?
he he he

NeenaAnuar said...

OMGG!! bergoncangg dadaaa I tengok Giant MILO tu! huhuhu...

☆ lieya latif ☆ said...

hah betul sis.. paparich punye milo dinosor die mmg melimpah ruah ngan milonye...budak2 mmg suke...airnye mak paknye yg telan, tapi milonye budak2 yg ratah heheehhhee....lieya pun minat milo dinosor nieh...

White Girl said...

Cam sedap je makanan tu !

Enchaoz said...

milo tabur!!! likeyyyyyy :D

Eri-chan said...

looks nice..blm penah cuba lagi.. kota damansara celah mana ek? i selalu drive trs je blk rumah abg

Lady of Leisure said...

uiii atas milo tu dia tabur milo ke melimpah ruah nampak...

Azmiezas said...

Papa Rich Mama Pokai..

boleh ke cenggitu..hehehe..

nampak mee curry dia mcm sedap sangat..

niesz said...

sedap nyer...sis, belanja niesz lak lpas ni ek..hihi...

Softtouch [Hanim] said...

ye ker boleh claim parking nyer?xtau pun...kalu pg situ selalu penuh nak2 on weekend kan....

Mimy Hamid said...

paparich..huyooo papa kayaaaa ..heheeh beb cuba la air lain white coffe je ..pasti sukeeeee....aku nak jejak paparich tak gak jejak..padahal dah merata cawangan dia...