Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 9, 2010

Sejuk sejuk pun makan ice cream

Kat sini buat per lak

Dah penat menghayati zaman silam
chill dulu
tunggu order sampai
tea time apa yg syiok yer

Ni la dia ice cream strawberry
wajib rasa
sebab ni la speciality
Cameron Highlands yer
Ice blended strawberry tu Mr Y yang order
hehe

Sojuk pun sojuk la...actually masa ni tgh hujan
tapi nak gak terai
padahal dah gegel ni...aku ni panas komplen
tapi bila sejuk sgt pun aku tak tahan
hehe

tak percaya ker??
mmg sedap terasa
strawberrynyer...ni fresh punyer yer
bukan yg ada flavour
tak caya cubala hehehe

Psst: layanla selagi tak habis hehehe

19 comments:

nirelwof said...

wah...sedapnye eskrim tu....
aduh...dah lama tak mkn eskrim sbb batuk nih...
huhuhu

Delimasari said...

sedap ke !!!!!!

ardinihumaira said...

tak pe.. makan je.. eskrim kan cedap.. dni pun tibai je tak kisah tengah ujan ke sejuk ke apa.. rasa nak makan, makan je hehe

Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

cha said...

org kate cameron dh tak sejuk cam dulu sis.betul ke?

black_mel said...

ice cream strawbrry jer?vanilla xde ker?like vanilla....nyum2..

☆ lieya latif ☆ said...

fuh...kalo kat cameron kan sis, sejuk2 pun sanggup bedal aiskrim kat sane...aiskrim strawbery fresh la kate kan .....

qellissa said...

wah sedapnya ice cream, sejuk mkn ice cream takut batuk je..nasib baik antibodi u kuat..klu i mau demam semggu...

Wahida Nasution Thakhrim said...

wah~~ rindu jugak nak makan ice cream starwbwrry yg fresh kat sana.. asyik kena marah aje sebab sejuk2 pun nak makan ice cream.. dah turun bawah tak nak pulak makan.. he3..

Softtouch [Hanim] said...

lg sedaplah ice cream tu sbb pure strawberry xyah pakai perasa tiruan...

niesz said...

ice cream!fav niesz tu..hihi..

atty's said...

nie yg nak gak eskerem strawberry

TopsyTurvyMum said...

nak sikittt sekerim!!

y@n@ M!B said...

ouh tergugat iman pose nih..hehh~

I_Hate_Lolipop said...

nanti dah tua rosak gigi...heee

+akufobia+ said...

ngaa.dulu layankan gak ais krim time hujan.haha.semua pandang je.ngaa.rasa famous kejap.haha.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya eskremmmmmmmmmmmmmm..uwaaaaaaaaaaaa semenjak dua menjak aku memang suka makan eskrem....

NeenaAnuar said...

bestttttttttttttnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aiskrim pinkkkkkkkkkkkkkyyyy! hehehehe.... tapi memang pure kan aiskrim strawberry kat situ!

NUNU EERA said...

i pun rsa askem kt cni jgk.. tpi xsesedap askem kat area resort ape tah.. xingat..

ieda said...

sedapnya aiskrim .. tapi aku beb gi Ch nieh ramai .. beli satu x pernah cukup .. last2 curi2 beli makan ngan hubby heheh