Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 9, 2010

Feeling ala2 Dato CT

Tu dia strawberry ceklat
dulukan mana ada tapi bila
Dato CT start kisah cinta dia dgn Dato K
glemer strawberry bersalutkan ceklat ni hehe

Aku pun mau feeling gak tapi dgn dato Y ajerlah
hehe
Aku amik yang paling besar punyer mmg puasss hatilah
yummy

Jalan punya jalan kat pasar malam ni
jumpa buah kacukan
JAMBU BATU kawen dgn EPAL hijau
sedap jugak

Kat Cameron Highlands food yg kat kedai makan mmg la tersangat ler kurengnyer
so better beli mcm2 food yg ada kat pasar malam
sotong goreng tepung ni punyala murah RM8
tapi portion dia mak aii bnyknyer
tapi mmg sedap...

tapi gedik takut kelaparan waktu malam
oder lagi tp yg ni mmg dah agak kureng sodap
pastu kira mahal lak tu...
Mr Y kalu dgn dia silapla dia suruh kira balik rupanyer silap kira
kalu camni meniaga tak jujur
mmg kerlaut la business

kan dah kene sedasss kata2 nasihat dari Mr Y
aku kalu laki aku ada aku cool down malas nak bising
meniaga biarler jujur....insyallah lagi murah rezeki
hehe

Psst: Udah2 ler tu makan balik tido daaaaa hehe


21 comments:

A D I A said...

eh i sblum dct suka stoberi coklat tu i dah suka dah hehehe. dia tiru i kot.

haah mmg payah cari kedai makan kat CH.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku penah makan buah kacukan tue...sedap jugak kan..tapi rasanya kat CH jerk kot leh jumpa...bestnya beb...aku nak pegi CH jugak....

sI tEDI said...

x reti nak makan stoberi ceklat tu. :)

makdara terdiva said...

wahhh..pegi hanimun eh???

Azmiezas said...

ooo..makan strawberry cokelet yer!!

niesz said...

sedap nye sis..lapar giler tgk!

~AmyLiana8886~ said...

nasib xsuka coklat..hehe..tp mest mkn strawberi segar2kan..besar lak tu..

fatenton said...

ni mesti kedai yang tersorok tepi bangunan kedai kan?
kat situ mmg tak sedap and mahal!

☆ lieya latif ☆ said...

puh..teliur tgk strawberi cekelat tu...besar2 strawberinyer....

org meniaga ni kalo jujur n sedap, sure pelanggan dtg lagi...nikalo buat peel, mmg kejap jek laa kedai tu bungkus....

cyberboy said...

wah....coklat tuh,mesti kena beli nih...

Alida Ali said...

bestkan dpt mkn strawberry kt cameron....murah lak tu harga dia...

cha said...

i tak pnh try lg strawberry salut coklat.nampak sodap aaaaaaaaaaa

Softtouch [Hanim] said...

xpernah makan stroberi coklat sbb sy bkn peminat stroberi...he he he..agaknya mahal sbb tanah tinggi kot mcm kat genting...

FyZa said...

jambu batu kawen ngan epal? cmna 2? sedap x? huhu

Dee said...

jambu epal tu kan..kalo boh dlm peti ais..bila mkn sejuk je..nikmat betul..

NeenaAnuar said...

I kalau pegi cameronnn.. tak sah kalau tak borong strawberry & cukelat tuuu.. makan sampai kenyangggg! hehehe...

memang sakit hati kan kalau org menjual yg tak memberikan kepuasan pada customer! rasa cam nak suruh dia makan balikk jerk apa yg dia masak tu kan!

saya_arief said...

sume nampak sedap..

NUNU EERA said...

wah..choc stoberi.. nk ckit.. seriusly, blik KL termimpi2 choc stoberi ni..huhu..

atty's said...

nie yang nak cari strawberry choc nie..huhuhuhh

ieda said...

nielah yg pertama anak2 aku makan beb masa sampai CH nieh .. memang best giler hehehe

Delimasari said...

SIS lom cuba strawbery coklat ni...