Klik Jangan Tak Klik

Thursday, June 10, 2010

Minah munger dah start!!!!

Nak ke mana lagi sebelum balik harusler singgah kat sini

Sabar2 bawak bertendang
excited ni nak pi tngk apa ada kat dlm tu
aku pantang tngk kalerful2 ni

Suker taw pi sini
Mau tngk segala species rose
dgn pelbagai warna & size

Tangan tu gatai jer nak petik
tapi tak sampai hati sbb kat situ tk bagi petik
kedekutla depa ni
huhu

Jadi aku amik bau ajerlah
wanginyer!!!

Meh...meh tengok munger apa lagi yang ada

Bukan roses jer ada..species bunga lain pun ada gak

Apa ker nama bunga ni....
actually nak fokus kat bunga tu...tp cam bese
aku kan suka sibuk ajer
hehe

Nila munger batu terbesar kat situ...
actually tinggi lagi sampai puncak
Mr Y dah tired yelah dah nak balikkan
ride pulak tu..kalu naik keta takperla
so takat ni ajerlah kami memanjat

Nasib baik ada tempat duduk leh lepak jab nanti sambung balik yer

Psst: Harga tiket nak masuk sini rasanyer RM5 ke RM10 tak hengat la....tapi kalu untuk photoshoot mmg berbaloi nak2 yg ada DSLR hehe

19 comments:

Dee said...

rose valley mmg seronok..tp penat gak nk round situ kan..hehehe..

qellissa said...

bestnye g cameron highland..mcm2 ado...yg best naik bikes tu..bestnya babe..=)

Lady of Leisure said...

aku suke rose valley ni... dah la roses ni my fav flower.. rasa best giler dikelilingi rose kan.. fefeeling ayu gitu muahaha

NUNU EERA said...

ade bli rose x..?? ske tgk rose kt sna yg mcm2 kaler 2..

princeduyong said...

ada sekuntum bunga cantik kat situ...

fiq said...

cameron highland mmg sgt seronok =) saya pun dh pegi byk kali tp x pernah jemu.

pak long said...

salam..
patut la blog ni wangi jer ngan haruman munger ROSE...klas gitu...
cunyer jeket tu

dkama said...

betul la kata orang bunga bukan sekuntum... hahaha... posing jangan posing... PEACE...

hans said...

wah
besar gila moto ekau
best bawa tu

SuRayA^i. said...

sy da byk kali g cameron highland tp x penah g cni -.-"

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dikelilingi bunga rose yer..wangi jer kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya beb...tiba2 semalam laki aku ajak g CH..hahahaha suka btoi aku dengar...tapi ntah bila aku pun xtaw la..dia tue cakap jerk..nyampah aku taw..huhuhuhuhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

tak sah kalo gi cameron tak pi jenguk bunge2 ros...harum setaman jek kan sis...feeling cam princess di taman larang gittuewww ...auww!!~~

MiYOKO TACHIBANA said...

mmg best bangat kt rose valley niii..tp, tak larat nk panjat sampai ke puncak....

cntik2 gambo u nii.. :)

atty's said...

bilalah nak dpt pergi rose valley lagi nie ..

~AmyLiana8886~ said...

best gielr..comel tempat2 tu kan.

ieda said...

happening rose velly nieh .. pueh ati kan beb ..

waaa posing sakan nieh .. cik abe x posing ker beb :))

NeenaAnuar said...

I pun roses fanatik.. tapi yg geram ngan roses nie dia cepat layuu kann... tak tahan lama!

makdara terdiva said...

bunga2 kat cni mmg cantik bangat..

rase nak bawak balik umah dgn pasu2 sekali..haha!