Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 11, 2010

OLE OLE....World cup

Ole...Ole......demam BOLA start sudah
nasib baik aku tak terlibat
terlibat apanyer
bukan aku main bola punnn
&
tak minat pun

kalu citer pasal bola pun aku nganga jer
kat opis ni ha dok giler MUla
satu geng lagi Arsenal
aku in the middle mana2 pun aku tak sokong haha
lantak komerla

tapi aku layan gak tapi yang ni jelah

**

**

**

**

**

Aku giler collect ni
this week bess dapat purple kaler

aku amik set punyer
kalu during lunch time promo
murah sikit
siap ice cream & free glass
jimat...jimat

Nanti tetamu dtg leh jamu gelas
world cup ni

Before world cup dah tanya Mr Y
Posh~ syg u nak stay kat rumah or kedai mamak to watch world cup
Mr Y ~ tengok muka aku lama...jenuh nak menjawab soklan cepu emas
mmm malasla tak minatla
buat pertama kali aku dgr seumur hidup aku kawen dgn dia
(bekas footballer masa zaman dolu2)
Posh~ yer ker leh caya ker ni...bukan apa tanya jer...sbb nanti kalu layan sampai pagi tak koser la nak teman...ngantuk..
dah tu aku lak bukan minat bola punnnn

Tengok jelah nanti.....dia layan ke tak...hehe....

Psst: Enjoy ur weekend u all....saper minat bola layannnnn hehe


16 comments:

Lady of Leisure said...

sama lah kita aku pun tak berapa minat bola hehehe...

sI tEDI said...

nak kumpul gak. tapi siapa nak belanja mekdi.??

Azmiezas said...

Anak akak sibuk dah suwoh ambik sports channel kat astro..nak tgk world cup punya pasal..

Softtouch [Hanim] said...

kita samalh sis..xminat bola...asben jer minat..xkose nak temankan..kan?..:)

cha said...

haha musim kene abai kan :P

Nana said...

eheheh me and my hubby pun tak suka bola. So bila our friends found out we all nak gi UK they all semua kata we all tak patut gi pasal we all tak gila bola. They all semua cakap "rugi2" cis betul! heheh!

lily lotus said...

layan opening ceremony bolehlah :D

NUNU EERA said...

xminat bola jgk.. sbb cnfuse nk kne tgk ape.. bola ke org yg men bola..?? laz2 xyah tgk lgi senang..;)

Maharani said...

comel la posh ni. arsenal & MU tak main world cup.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhuhu en shukri tue dah siap2 dah...nak tengok world cup....klu ada team best yang lawan xyah la nak verangan nak ajak dia kuar...arrggghhhhhhh tension btoi...

ieda said...

sibbb baik hubby den x brapa suker bola .. kalau idokk beb .. den terpaksa berjaga bersama dier .. huhuhu

A D I A said...

i minat bola time workd cup je, boleh gitu? tapi tahun ni awal2 i tak dapat tgk world cup. kena duk spital. uwaaaaa.

ieda said...

uish cantik .. i lioke :))

Delimasari said...

boring ngan world cup ni kan, nk tgk channel lain pun xleh = nk xnk ikut layan bola ..

Mimy Hamid said...

nasib dah somi isteri ...si encik awak aku awal2 dah sound dia nak tgk mamak..alasan thn ni je dia bujang..thn depan tgk cemana..klu tak siap la kan..mmg aku majuk

NeenaAnuar said...

i time2 world cup fever nie... memang kene banyak ngalah jerk ngan en. teman... but at the same time i pun suke gak layan.. coz bukan senang nak dpt tengok score2 terbaik dunia kann! :D