Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 11, 2010

Disinilah pengakhirannya

Kat sinila berahirnyer percutian kami di Cameron
Highlands walaupun riding
sbb balik Mr Y nak ikut Simpang Pulai
amik ko jalannyer punyer la bengkak bengkok

Teruk tullla jalan ni mmg trill sungguh
tapi alhamdullilah aku cuma letih jerlah
nasib baik tak muntah2 mabuk motor

Disini pun wajib singgah untuk menikmati pemandangan terakhir
di ladang Teh...ingat mau turun sampai ke ladang
tapi sbb badan dah tired giler
and takutkan masuk ke tengahari
kenela beredar secepat mungkin

kalu dah nampak Tea Shop ni...maknanya dah habisla tempat nak melawat

Mr Y leh call I tanya wah bukan main gambo2 tu
tapi naper B tak banyak tukar2 baju yer???
Hangen jer aku dgr.....dgn bersopan santunnyer aku jawab
bley nak bawak satu wardrobe
kita pi naik lori kaa...
Mr Y ~ terus terkedu...hehehe


Psst: Babai Cameron Highlands.....tempat wajib aku pi every year.....mau feeling overseas entah bilanyer huhu

13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

he he he..kan dah kene mr y..yelah kata naik motor kan..xkanlah nk bwk berbeg2 kain baju..

sweetfiza said...

bila ur Mr Y komen pasal baju ,
mmg ye la ...baju yang "seakan2" sama je semuanya ...ihik...ihik...

y@n@ M!B said...

ada bli teh lebih utk sy??muehehe~ =p

atty's said...

kty tah bila ar nak g cameron ni ..lagi .lama dah tak gie.

MiYOKO TACHIBANA said...

sedapnye minum teh kt sini...aritu, g cameron sggh sini gakk...

minum teh yg panas sambil hirup udara yg segar n sejuk...

rasp said...

cam nak buat citer hindi plak ek..
tukar2 byk2 baju :D

qellissa said...

wah dah abis da?alah nak lg..nak lg..babe, u beli tak teh yg perisa stoberi tu..i suker giler teh tu..huhuhu..sedap sey..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahhahha kan MR Y dah kena smash nan ko kan..hheheeheheheh xkisah la baju sama pun..yang pasti cun...ckp kat ur asben..hhehhehh wah ebery year nyek ko pegi CH bestnya...l

makdara terdiva said...

pergh riding tu..

nak ajak BELIAU riding gak ler..

Delimasari said...

bestnye ber - riding - ke sana...

Azmiezas said...

Tea Cameron valley tu sedap tau..akak suka..

ieda said...

akhirnya .. biler ride menag penat sikit lah .. kalau motor besar best beb .. hilang enat heheheh

NeenaAnuar said...

hahaha... sama lah! I pun kalau berjalan.. confirm bawak banyak baju! hehehe...