Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 11, 2010

I tak cureng tawww!!!

Kalu cureng pun apa salahnyer bukan dengan sesapa pun
dengan si?????

Dengan "Antonio Banderas" ajer
opps sori sore jer yer...
nila dia Mr Puss yang kacak
tapi for the final chapter ni
dah tak kacak la dia...hensem jugak ada
tapi comeila pulak dgn perut kedepan
& siap pakai reben u
hehe

Saja mau posing dgn dress
yang ala2 english gitu
sebelum tunggu citer start meh amik gambo dulu
hehe

yang ni not may taste ye!!!
jaat org kecik tu
rasa nak picit2 ajer
hehe
aku dtg nak tngk SHREK pun semata untuk tengok
Mr Puss ajer...bukan tengok character lain pun
eee tak baekkan pilih kaseh
abeh dah minat kucing
pantang dgr ada kucing berlakon
life ker animation
harus terjah

Tumbuk kang!!!!
tak pasal2 si orge ni nak kene punch dgn aku
hehe

Sibuk naaa nak tengok 3D...tp mmg puas hati
la cam real jer citer tu...rasa cam dekat sgt
hehe

Psst: Nak gi mana cuti2 ni...check it out...hehe


15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

walaupun sy follow cite shrek ni tp sy suka kucing tu..comel sangat..nak2 dulu ade part dia buat muka kesian..comel

sI tEDI said...

jeles betullah tgk orang2 ni g tgk wayang!! :(

aku bile lah nak g ek?

Lady of Leisure said...

lawa dress tu beb..

NUNU EERA said...

bru perasan yg poposh dgn puss in boot 2 mcm adik beradik la..

White Girl said...

Hahah ingat curang ape la tadi ;p

I_Hate_Lolipop said...

ur dress is so nice n so british...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya ko kan...selalu layan wayang ngan MR Y..huhuhuhu klu en shukri aku tue..memang hampeh jerk...

ieda said...

beb , haku memang suker ini citer .. tapi terpaksa tunggu dvd . hubby x suker tgk wayang huhuhuh

qellissa said...

best kan tgk si puss tu babe, sgt cute mata boolat dia..tp klu tgk 3d mesti lg besh kan kan kan..

mahira oya said...

amboi...x dan nk tgk shrek..mase x kene..

SuRayA^i. said...

shrek final chapter. i like i like!!
puss sgt comel~~~ =D

TopsyTurvyMum said...

Posh..

cun dress hang tu:)

hang ni kan..tumbuk2 pun manja jer..tak ganasss hehehe

ieda said...

hermm memang best kalau tgk 3d ramai cakap pueh hati .. tapi aku beb .. tgk kat umah punn jadilahh huhuhu

Mimy Hamid said...

ko tgk kat BTS yer?? harga cemana ok tak

NeenaAnuar said...

best kan tengok 3D! kalau dpt tengok 4D lagi best tau! :D