Klik Jangan Tak Klik

Sunday, June 13, 2010

Ni bukan MAC

Korang semua pakar2 mekap nak mintak tulun bley
...saper yg addicted tu MAC
ada price list ke...leh ler kita share2 together2...
almaklumla budget
hehe

Nilah dia mendenyer
walaupun bukan MAC
tetapi hasilnyer mmg ala2 MAC gitu

Amik ko ari2 leh tukar kaler
96 kaler tu....ari2 aku pi keje tuko2 kaler
tapi hasilnyer mmg walla...meletop....
tahan sampai time ko nak cucilaaaa

mau kasik demo tapi cam besele...sibuk la ni
nanti2 la yer....


Psst: Cecita mau jadi make up artis.....bole ka???meh sini muka saper nak aku mekapkan...hehe

14 comments:

I_Hate_Lolipop said...

boleh buat bisnes kalau kena cara..leh kaya skit lagi.ngeh ngeh..

NUNU EERA said...

meh make up i.. sbb cite2 i nk jdi artis..hehe..

A D I A said...

brand apa ni? i like i like. kalau u review baik leh la pomot2 sini...

syahira ariff said...

wah
nak mekap gak!
banyak giler pilihan warna

ieda said...

waa memang cantik sgt2 warna dier beb .. aku punn ada tapi bukan lah yg banyak mcm nieh ... calour mac memang cntik kan .. tapi aku nieh beb jarang pakai .. kalau ada majlis baru lahh nak pakai hehehhe

Lady of Leisure said...

mak ai banyak gile warna dia.. aku ni dulu kini selamanya dok taran warna cekelat jerk hehe..

Nana said...

OooOO i memang suka eyeshadows!!! memang I just looovvee all the colors! Ni brand apa ni? best betul!

Kak Mah said...

baper duit nie posh?? skrg nie dah macam2 palette aku tengok..... dah la tengah tak lalu mekap lak tue..tapi lalu jek tengok alat-alat mekap..ahaksss..

haku pun nak jadik mekap artis gak..nanti nak kene berguru ngan kak eva bobbie ler...keh keh keh..

Softtouch [Hanim] said...

nah amik muka sy..sisi make upkan..sy suka org godek2 muak sy nie..lama dah xmakeup nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xkisah la beb bukan MAC pun janji hasilnya mantop...wah memang sangat variati kaler dia kan...bestnya..

Delimasari said...

mai le make-up kan muka SIS ni..

Mimy Hamid said...

mna ko beli posh?? harga ok tak??

Nana said...

Nak tompang advert sikit boleh? I am selling some bags kat blog I .. jemput lah tengok :D

NeenaAnuar said...

wow! memang meriah! i looikke all da colour tonnes! alaa.. tak MAC pun tak pe.. janji output dah ala2 MAC gituu! try lerr.. then kasik tempek sikit kat sini! :D