Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, June 23, 2010

Kalau mau minum petang sesuai

Kalu mau minum petang leh mai sini
macam2 ada
mostly chinese foodla
tapi halal jgn risau

Aku singgah pun sbb aku pantang
nampak rojak buah ni
mesti aku mau odernyer
nak2 kalu ada kepok tu sedap
siap mintak lebih
& kuah rojak mesti mau sedap yer
hehe

pastu kuih pun mcm2 ada...
mostly kuih ala2 nyonyala
korang nak wantan pun ada gak

nescafe ice 2
haus nak2 la ni musim panaskan...
ni sbb panas sgt Mr Y pun joint order ice...

Gelojoh tak nyempat2
Mr Y dok kacau nenas jerla yg lain dia tak suker
yang lain aku dok telan sorang2 jela

sebenarnyer "gedix" nak tayang bulu mata pelesu jer
itu CIBA lum try daaa
takde masa nak melaram
huhu

Psst:Sekian untuk sajian minum petang...restoran ni located kat JJ IOI Mall Puchong bukan Klang yer...aku tersilap daaa..thanks to PURPLELICIOUS & NUNU EERA for the correction

15 comments:

jane said...

terliur babe]]
hahahaa

NUNU EERA said...

jj klang yg mna 1 sis.?? i xprsn pun..

black_mel said...

keje aper btul2 ni?wahh..siyes bnyk duit...bestnya hari2 mkn luar..

black_mel said...

keje aper btul2 ni?wahh..siyes bnyk duit...bestnya hari2 mkn luar..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bulu mata pelesu tue i looiikkee...beb aku penah try skali makan dekat asam pedas nie..tapi dekat jj ioi mall...

Lady of Leisure said...

uwaaa... lawa la bulu mata pelesu mata terus nampak kuyu kan..

TopsyTurvyMum said...

telan air liur je la aku tgk rojak buah tu..malam2 ni kalau berjaga cepat lapar hahaha

I_Hate_Lolipop said...

rambut cantik...mcm ramlah ram...

a-as said...

rojak tu mengancam betoi!

tak reti la nak pakai bulu mata pelesu..posh ajarkan boleh hikss!!!

Azmiezas said...

Dear..dah sampai ke Puchong awak makan yer..

lenkali boleh ajak akak sekali yer!!..hehehe..

Delimasari said...

lom smpai lg

ieda said...

minum petang yg sihat biler ngadap buah2 an .. x kirelah rojak ker haper ker .. janji buah2an ..

layannnn :))

NeenaAnuar said...

wow!! u look gorgeous beb ngan bulu mate pelesu tuu!! I looiikkee! :D

Mimy Hamid said...

selalu aku gi jj puchong tp tak la nampak apsal ko makan semua tmpt best je..aku asik fast food?? reason sbb tak jumpa tmpt ko makan tu..ke aku yg rabun ayam

Softtouch [Hanim] said...

sy plak xsuka rojak buah ..sy bkn penggemar buah..
patutlah kulit sis cntik..suka mkn buah2 nie