Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 19, 2010

TAG 8 lapan lagi

Aku tak mo berhutang lagi baik jawab ajer...
sat lagi entah bila aku nak membuatnyer

Meh kita layan TAG no 8 ni yer
ini adalah nombor kesukaan aku
bukan sbb pasal ONG
tapi saja suka tak tau naper

Tu dia folder No 8

Tu dia gambo kelapan

Nasib baik gambo bersopan santun
kalu xxx
tak jadi publish la hehe
citer disebalik gambar ni ialah
pi makan steamboat ajer
kat mana nanti aku kasik publish yer

tempat ni HOT masa bulan poser
harga pun berpatutan
sori sbb exited sgt nak pi
lagipun near to my house so terrrlupa bawak camera
yang ada camera h/p ajer
so gambar adalah sangat menyakitkan mata
blurrr ajer
hehe

TAG ni dikasi oleh
Azalina Abduris

Thanks ler sudi kasik kat kita yer

TAG TENTANG 10 PERKARA YANG MEMBUATKAN SAYA HAPPY

1. Bila bersama Mr Y ler apalagi bergaduh...bertekak...& tempat bermanja gitu
2. Of course with my family mak & abah & my siblings too...walaupun jarang berjumpa skali jumpa heboh
3. Shopping is good mind theraphy
(rasa nak hempok org pun hilang huhu)
4. JJCM ler apa lagi nak2 new place
so excited
5. Karoake or live band....tak kisah janji melalak
walaupun sore kerlaut huhu
6. Vacation sudah semestinyer
(dah lama tak pi ni harus pi nie huhu)
7. blogging & surfing intenet satu hari tak buat rasa cam tak lengkap jer hidup ni
8. Melayan Mr Poposh tanpa jemu
9. Bila dapat hua2 dgn kengkawan yg satu kepala
10. Bila wishlist tertunai apa2 ajerlah janji dapat
lambat atau cepat
senyum sampai ke telinga hehe

Tag ni kene TAG utk 8 org
(jenuh aku nak mengetag ni)
tapi aku rasa tak mo TAG sesapa
saper yg tingin nak buat buat jer
hehe


9 comments:

NeenaAnuar said...

I dah lama tak makan steamboat... nanti story yer.. mana tau kot2 leh ke sana... ;D

ieda said...

perghhh beb .. banyaknyer taq hehehhe jenuh membuat nieh .. sib baik den nyer settle .. harap2 x der kena taq layie lepas nieh ... heheh ciannn selalu lambat buat ..

jenis malas buek taq bebbbbbb :))

TopsyTurvyMum said...

hehehe..ni dah check kena gambar yg mana ni kan?? tu yg tunjuk dari awal..

aku tak cukup syarat kalau rajin tahap dewa nak buat tag ni...folder aku ada 4 jer:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha aku pun rasa xmo buat la...hahahahaahah...*memang dah dasar pemalas kan..* cayang ko sebab xtag... :P

fikaryna said...

steam bota..sedapnya..kat mana yg plg best dan berpatutan di kl?

Softtouch [Hanim] said...

sy tau tempat steamboat tu..kat kuang kan...sy xpernah pagi pun situ..

☆ lieya latif ☆ said...

fuh...byk tul folder pic sis.....same ar cam lieya ni.... sampai pc opis ni jadi lembab sebab byk noo gambar keh keh keh

ratusiput said...

ehehehe...aku mmg bercinta kalau kena tag...tp aku suke bace org yg kena tag...

Dee said...

rajinnya buat tag..