Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 7, 2010

Rezeki Hari Jumaat

Sedang aku tgh tension camna
nak fix computer aku ni
dan tgh asyik dok blogwalking
hang memanjang
&
pastu dok pikir nak update entry mana satu

tetiba colleague panggil ada
"POS LAJU"
saper lak dok hantar barang kat aku ni
setau aku aku dah lama tak oder online
ni....

Jeng Jeng

**

**

**

**

**


Yeye dapat parcel
saper lak kasik ni
kene buat muka terkezut sikit depan budak2 opis ni
Rupa2nya dari
SisRasp


Sambil tersengih2 sampai la ni happy sgt
yelah dari pg tadi stress dgn PC dgn boss yg non stop dok provoke aku via email
depan2 kecut telor
(pantang betul aku dgn manusia camni)

tapi bila dpt handmade card ni
suka banget ni
boss meroyan pun aku senyum ajer
cantikkan card ni
kreatif tullah sis ni


amik ko
punyala berat isi kandungan dlm bag kiut ni
(sis ni cam tau2 ajer tgh giler dgn kaler pink purple ni)


skodeng dulu apa yg ada dlm bag tu
nak tau apa yer
meh aku keluarkan satu persatu
from this magic bag hehe


kan aku penggila "fake eyelashes"
lagi skali sis ni cam nujum pak belalang
tau apa fav aku
nanti dah pakai kasik tayang kat korang sumer
hehe


pastu yg ni pulak
"paper clip"
alala kiutnyer dia
satu untuk aku satu untuk Mr Y bley


Last skali dah mmg sah2 menjadi pojaan hatiku
FM aka Fridge Magnet
kang ada lak yg bertanya
FM tu apa yek


Sebab gelojoh sgt tak sempat2 nak letak kat fridge
tepek kat desktop dulu
suka cantik sgt
hehe


one of the FM from Sabah
Sabah bahhhh...bila la aku nak menjejak kaki kat
sini....org utan kat FM tu pun dok melambai2 ajer...
Mr Y jom lerr


Taraaaa nila hadiah yg aku dapat
bnykkan
hehe


Kiutkan
mula2 ingat hair clip bley

untuk SisRasp
tima kasih bnyk2 la
kerana sudi kasik hadiah ni
moga Allah murahkan lagi rezeki sis amin
nanti gi mana2 leh kasik FM lagi
(tak malunyer hehe)

Psst: Insyallah nanti turn saya pulak suprise kan sis........

28 comments:

Mimy Hamid said...

posh ko pun gi mana jgn lupa aku nak FM gak...

a-as said...

woot..woot bestnya dapat pezen :)

have a nice weekend!!

LiAnA said...

ni betul2 rezeki jumaat.. besttt....

rasp said...

dah dapat ek....
Fuhh!! Lega...takut FM tu pecah je..
sowi ek sis, dah lama nak antor...
asyik tertangguh je...
ya ampooonnn.....
neway, hope u suka le the little gifts yg tak seberapa tu...

makdara terdiva said...

beb, pasni ko buat tutorial tuk aku camne nak pakai bulu mata pelsu tu ye..

Dee said...

wah..seronoknya dpt ole2 from rasp..sis..u shud go to KK..mmg best..tp wajib tidur di kundasang tau..

Azmiezas said...

bestnya dapat hadiah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah iiii loooiiikkeeeeeeeeeeeee
cantik siut...

a d r e y n i e e l i s y a said...

ha yang??
bila lg mo pg sabah??

jom lerrrr..

Diarihatiku1976 said...

wah bestnya...

nabilah_2908 said...

wah..dpt mcm2...sure seronok.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI YANG CERIA

sue said...

Waahhh kak posh..syoknya dapat hadiah..kalau sue pun mmg akan tersenyum juga..

NeenaAnuar said...

eeeeee... jeless taww.. dia dpt banyak pressie niee... hihihi... sukak lar ngan FM tu! eh.. FM tu apa yek! kakakakakaa.. :p

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer..nk jugak nk jgak..hehe..rezeki tu kan..alhamdulillah..

Lady of Leisure said...

amboi memacam ko dapat.. kelasss.... murah rezeki alhamdulillah...
:)

sI tEDI said...

comel2 hadiahnya..

kiut mcm penerimanya.. :)

TopsyTurvyMum said...

comel la paper clip tu..:) ngan org yg posing sekali hehe

ieda said...

waaaaaaaa dasat lah muu beb .. dpt fm layie .. den ader gak kirim fm ngan kengkawan satu punn x sampai ke tangan layie .. sobx3 ..

sejak tgk mu kumpul fm .. aku tertarik beb .. heheh

NeenaAnuar said...

POSH Darling.. Sila collect award from my blog yeah! check it out! ;D

pak long said...

salam..
memang cinoni la menda tu semua...appy selalu

ratusiput said...

va..va..va...byknye ko dpt hadiah ni...jelesnye aku tgk...ni dpt hadiah smpena apa ni...eheheh..

Ashikin said...

ahaha x jd nk moody kan.. ingatkn secret admirer ke apa td posh. ahaha tp bila dpt surprise2 cenggini mmg bole tukar hari kita kan. kalo ada benda x baik lps2 tu pon still bole put aside bila kenangkn good thng yg dah jd..

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaaa...banyaknya dpt give...bestnya....dari sabah bah...tingin pulak nak pi sana..

I_Hate_Lolipop said...

nak hadiah juga leh???

meo188 said...

rezeki2... :)

NeenaAnuar said...

POSH darling! You dah kene tag ngan I! terjah my blog keh! joint da contest taw! :D

ikiqzana said...

rezeki yg x diundang nama nyer.. murah rezeki ko posh.. cantik fm tu.. suker negok.

Liza Ramli said...

best laa blog awak... seronok baca hehhehe