Klik Jangan Tak Klik

Thursday, May 6, 2010

Tak lupa pada janji

Walaupun internet aku tenat tp semangat nak
blogging tu tetap ada
walaupun asik hang ajer
paling tak syioknyer bila aku
tengah baek punyer komen
tetiba hilang
nak2 terpaksa taip balik
dari komen berjela2 dek sebabkan kene repeat terpaksalah
aku taip shortcut punyer

Inilah follower kesayanganku yg dah melebihi 888
(aku suka no 8 tapi bukan percaya pada mende karut marut tu saja suka)
katanyer
tapi aku tak taulah dlm bnyk2 ni dok follow
tak taulah follow
betul2 ker follow tifu2
tapi takper aku tetap ucapkan tima kasih bnyk2
sudi gak nak followkan
tapi kalu follow tu biorler ikhlas
wajibler hari2 ngadap blog aku
yer
(cam paksa ajer hehe)

Masa masuk follower no 888
jam tu jugakla
ada 8 org tgh skodeng
kiutkan
suratan atau kebetulan
hehe
Untuk komentar2 tu bawak2
bertendang yer
dulu yer
satu2 dulu
kasik aku gi holiday
& clear otak aku dulu
nanti buat special entry utk komentar2 kesayangan aku pulak
yang tak putus2 kasik aku semangat walaupun blog aku ni
dah mcm tenggelam timbul
aku ni tak reti nak hipolaa
kalu aku sedih sedihlaaaa
kalu aku gumbira...gumbiralaaa
mcmla blog aku jugak
kalu korang tengok ON non stop
berupdate tu maknanyer
everything is under control
tapi kalu kata ada apa2 hal
terpaksalah
aku update cam biskut
now u see now u don't
la jawabnyer
Aku masih tak lupa pada janji yer
utk bloggers ni cuma harap
sabarla menanti yer
hehe
calling for follower 888
pls send ur details to my email yer
mau hadiah tak
senang sekaligus aku beli & aku anto pun sekali arung


Psst: Ni hadiah utk mother's day pun tak beli2 lagi sabo jeler...otak aku tgh jem tak tau nak beli apa any ideas????

22 comments:

sasha* said...

i follow ikhlas.komen ikhlas.takde hadiah utk i yg ikhlas ni :P

APAN said...

erm...papepun tahniah r sebab blog ni da ramai followers...
aku nak follow pun serba salah, tengok cam da ckup korum dah tu...
haha...

selamat!!!

hakimfaridzul said...

Berikan handbag atau set telekung untuk ibu anda!

umi_e said...

Salam... ada hadiah ekkk :p

* bertuah tu *

~AmyLiana8886~ said...

sy suka no 8 jugak sb besday 8 hb 8..thats y la..hehe

~AmyLiana8886~ said...

sy suka no 8 jugak sb besday 8 hb 8..thats y la..hehe

Ismail Noh said...

Tahniah, banyak follower. Tapi tak ramai pun tinggalkan komen hihi.. follower yang sejati adalah yang sentiasa membaca entri kita. kan kan?

www.ismailnoh.com

Lady of Leisure said...

mak aii kagum aku dengan penambahan follower yg semakin ramai ni... congrats posh... kim salam sayang kat poposh yer.. hehehe

ieda said...

beb .. en punn x beli layie adiah ari ibu .. buntu nieh buntuuuuuu ...

ps : oww tenet prob lah nieh .. hermm wat camner .. mu dah xplain sure teman2 pahammm .. specially den nieh yg mu dah lama x lawat .. melajukkk lahhhhh :))

Delimasari said...

bestnya pd yg berjaya... bagusss22

NeenaAnuar said...

errmm.. memang pening part nak kasik hadiah nie kannn.... biasanyer mak2 nie suke tudung @ kain ela, handbag, wallet or maybe accessories!

btw... congrats dear coz your followers dah nak mencecah 1K... keep on blogging keh! I LOVE YOUR BLOG! Muuaaahhhsss!! ;D

makcikrehan said...

banyaknya polower hang posh... huhuhu no baekk punya!

☆ lieya latif ☆ said...

wow!! cantik tu sis 888....heheeheheh.... ade ong gitu hehehe

A D I A said...

u holang comment takpe, i ilang entry terus hoccay dah la type pjg2*nanges*

i selalu pagi2 spend masa jenguk and baca blog yg i follow, without fail :)

Desti Permana said...

Hiii...you have a nice blog :)
Keep blogging!
Visit n follow my new blog
Thanks

BR,
Desti

desti said...

Hiii...you have a nice blog :)
Keep blogging!
Visit n follow my new blog
Thanks

BR,
Desti

Azmiezas said...

Ramainye...

makdara terdiva said...

fuiyyyyohhh!!! terkasima dengan no. 888 itu..utk i x de hadiah ke???lalalalla

Mimy Hamid said...

napa aku bukan 888...ahh stress

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah nak jugak...bleh??? hehehehehhe :P..*HUGS*

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....comel2 adiahnya..untung sis...

y@n@ M!B said...

laju btol followers sis nek..huhu..
best²! congratz pada no 888 *wink²*

p/s: mcm suspen je nk dpt adiah tu..lalala~ ♫♪