Klik Jangan Tak Klik

Monday, May 31, 2010

Ini belum MUKTAMAD!!!

Yessa aku baru jer balik dari ????
tapi sebelum aku nak kasik korang phening kepala nengok gambo
kasik korang COOL sikit

Ini adalah komentar "setia kasih"
untuk bulan MAY 2010
yer

Tetapi hanya 5 komentar saja akan
terpilih yer dari 10 komentar tu

so malam ni aku akan minta
Mr Y cabut satu
Mr Poposh pun cabut satu
aku jer cabut 3

Inilah "hasil" tangkapan aku kat sana
Almaklum seciput jer aku bawak
sbb apa????
nanti kasik update naa....
TUNGGU!!!

Jgn risau....takkanlah keciput nak kasik ini aja...
harus ada additional gift utk kenang2an
(wajib lepas tima hadiah hari2 mesti dtg blog aku hehe)

Untuk
bloggers ni
sabar yer

Cintamanisz
SisRasp
YanaM!B

hadiah nyer nak ada cuma tunggu nak post
ajer...harap diampun yer sbb tunggu lama
jgn ler merajuk sampai takmo dtg sini...
hehe

Untuk followers 888
silala hantar kan alamat ker
my email
yer kalu tak hadiah
akan di bawa untuk
follower
yg ke 1000

Terima kasih banya2 la korang semua sbb sudi menyokong blog
aku....especially utk komentar2 yg setia tinggalkan komen kat blog aku
yg buat aku tersenyum simpul everyday without fail...
inilah jelah hadiah tak seberapa dari aku untuk menghargai korang

Aku mmg nak jawab komen2 korang cuma kekadang sebab ketenatan
tenet aku tu yg kdg2 tak dpt
tapi aku akan cuba gak menjawab soklan2 korang tu yer

Psst: Lepas ni idak ler korang muntah tngk gambo aku yer.....kan aku giler bergambo...harusler.....hehe



12 comments:

qellissa said...

uit babe, mintak2 lah nama i naik antara yg 10 itew...hahaha...

niesz said...

yummy!nk jgk..hihi..

NeenaAnuar said...

alaa beb! jgn risauu.. i takkan muntah punyer! upload lar cepat.. tak sabar nak tengok gambar2 you! :D

y@n@ M!B said...

xpe² sy tunggu dengan penuh sabar..huhuhu~
skrg byk keje ssh dah nk komen² blog sis..terpaksa jd silent reader je..adeh (-_-")

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

fuhhhh fuhhhhhh kasi jampi serampah skit... :P...wah ko pegi CH ke beb..wow bestnya...

☆ lieya latif ☆ said...

wah rajin sis buat camni....pengomen2 rase dihargai gitu heeheheh...

tahniah sape2 yg berjaya tuh!!

atty's said...

tahniah pada sapa yg dpt diah ..hehehe..

sI tEDI said...

poposh!! Yu tak sabutkan nama i puN!

ratusiput said...

aku nk gak lg hadiah dr ko bleh???ehehe..

black_mel said...

kalau dh follow awal2 cmner?x berpeluang..huhuhu...

ieda said...

nak jugakkkkkkkkk aiseyyyy awat nama aku x der dlm komenter muu beb .. nieh nak marah nieh .. ecehhhhhhhhhhhhh

ALoNa Cintamaniszlite said...

Aitt...akak dpt hadiah kategori apa ni?? hehe
Sebenarnya posh...akak bkn menanti sgt hadiah dari kawan2. Akak ni berkawan ikhlas. Tp kalo ada yg nak bg..tak baik pulak menolak, kan?? hehe.
Tp takde ler akak dh seminggu tak jengok sini sebab merajuk hadiah tak sampai2, hoho. Sebok ler. Kalo de masa online..ngadap kebun dulu. Dh settle baru jengok blog sendiri, haha. Blog akak pun dh nyaris2 jentik2 nak membiak kat cbox tu. Dh selamat dh ngadu kat SPAM, hoho