Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 20, 2010

Terharu lagi

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Korang tau naper aku buat TAG ni
kalu nak tau silala baca TAG yg aku buat ni yer

tapi sebelum buat harus ler tepek
award yg kiut miut ni dulu yer

(korang mesti maukan....hehe)


Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.

dari Sweetforest..my new blogger fren
yang masih muda rumaja
thank you dear...

FIVE name that people call you

~ Is
~ Isma
~ Kak Teh
~ B or sayang tu kalu tgh baik (kalu tak baik u...I jer)
~ Posh76...my nickname

FIVE important dates in your life

1st Feb - my birthday (sila catit kot2 mau kasik hadiah ker)
28th Jan - Mr Y birthday
26th Feb - My mum birthday
10th August - My Abah birthday
16th of August -My wedding anniversarry
me too ada lagi tapi dahkata 5 so ni jerlah dpt letak pun

FIVE things that you done yesterday

~ Clearkan income tax
~ lunch date with Mr Y (kan baru balik)
~ Pi telekom settle bills
~ Pi tabung haji (mau jadi HAJAH suatu hari nanti)
~ Pi lowyat (sbb resit computer hilang huhu...tapi tak dpt company tu dah gone)

FIVE ways to be happy

~ Anything I do with Mr Y
~ Shopping la apa lagi
~ Cuti2 Malaysia (windu dendam ni nak gi jenjalan)
~ Food
~ Gathering wt my family

FIVE favourite movies

~ Avatar
~ Old dogs
~ Alice in wonderlands

Ini jer yang aku tngk tahun ni ..lagipun dah lama tak tngk wayang ni

FIVE favourite hobbies

~ Karaoke
~ blogging
~ swimming
~ shopping
~ Main dgn POPOSH

FIVE favourite places for vacation

~ Cameron Highlands (aku suker bukan sbb sejuk tp sbb nak minum teh ala2 english gitu)
~ Penang (food heaven ni)
~ Pulau Tioman (snorkeling besss oo)
~ Bali (honeymoon bess ni)
~ Pulau Redang

FIVE reasons you answers the survey

~ Simple
~ Terharu sbb dpt from new blogger
~ tak perlu nak upload picture
~ Appreciate new blogger yg rajin komen
~ terpikat dgn TEDDY BEAR tu

FIVE persons to tag

Kali ni aku lak tak mo tag sesapa
saper2 yg rajin follow aku kalu nak buat
sila la buat yer
I really appreciate

Psst: Sori yer sesapa yg bagi TAG tu aku tak buat lagi...aku buat yg senang2 dulu...insyallah akan aku buat jugak....sabarla menanti...wah ayat kan main lagi yer...peace...peace

16 comments:

Mak Su said...

alamak, roti kat n3 bawah tu sedap ker?

Lady of Leisure said...

mcm best jer tag ni hehehe... boleh la simpan, mana tau takde idea nak berblog leh haku wat untuk update blog kan hehehhehe....

NeenaAnuar said...

aiyakk.. tag lagi... ku ngan tangan yg terbentang luas menerima tag ini dari mu sebagai menghargai diri mu darling! :D

tapi biler nak buat nie?? hahahaa.. utang tag org2 lain pun banyak lagi tak settle.. sama lah cam you dear! but yet i'll try to do it! :D

Azmiezas said...

akak pun ada utang awak 1 tag kan??..panjang sangat la Posh..

tergeliat jari akak ni arr..nak menaip..kikiki..

NUNU EERA said...

owh.. isma upenye.. hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh aku menghargaimu beb...klu aku rajin nanti aku mentagkan diri aku sendiri k...hehehhehehe

Mario said...

rajin nye dia...dahla soklan banyak...siap tukar2 warna lagi...hehe

☆ lieya latif ☆ said...

tempat bercuti tu lieya suke...penang ngan cameron....heheheh....syorga makanan penang tu heheeheh....

tang pi tabung haji pun lieya suke...amin...insyaallah!!~~

SwEetForEst said...

hehe..tq sis sudi layan tag dr sweet nieyh..hehehe..

^___^

rasp said...

musim menge-tag dah bermula ke sis... sembunyi sembunyi hehehehe...
tapi teddy tu cute aaaaa....

Delimasari said...

aduhhh - SIS ada utang tag ngan posh niiiii

NichKhun said...

rajen akak jawab tag ye? sama macam saya je.. ahahaha

Rizky2009 said...

aq bingung mahami bahasa kamu, folow balik yah jika berkenan, salam blogger indonesia

ieda said...

ish2 .. seriau tgk taq nieh .. banyak utang tag nieh .. hermm baca2 cam best jer beb ...

ku cuba kalau ku mampu .. mihahhahahah ader saper2 paksa ker ieda wehhhh ...

cute award .. ader saper2 nak bagi hakuu ker :)

y@n@ M!B said...

lorr besday sis 1 feb ke..da lepas rupenye..br plan nk bg adiah best (seyes xikhlas ayt tu..hakss! ) \/(^_~)

pak long said...

salam...
Pi tabung haji (mau jadi HAJAH suatu hari nanti) ..
moga dipermudah dan dipercepatkan...