Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 21, 2010

Bayo Utang Kasut

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Lambat kan aku update entry
sibuk dgn kerojer yg tak habis2...tp sempat gak sibuk blogwalking

Kan aku dah kata aku akan bayar utang TAG korang
cuma cepat dgn lambat
insyallah aku kasik settle

Kalu ni aku terima TAG dari NeenaAnuar & Shafie
(lelaki pun pandai gak)
kalu ada sesapa yg TAG aku pasal kasut ni nama blog nyer tak disebut sori yer

Aku mmg suker sgt kumpul kasut ni...tapi kasut yg lama2 tu aku idakler mau tepek
sbb aku ni kan agak brutal so
kasik korang tengok kasut yg latest jelah yer
bnyk2 brand selain dari Vincci, Elle
Sembonia pun aku suka especially
utk kasut pi office
very comfortable
Kekadang dek sbb tertarik dgn design dia aku pun ada terbeli gak last2 tak pakai
sbb tak bess...
pakai sekejap2 bolehla..lama2 mesti sakit kaki aku

TAG : Kasut Kegemaran Anda



Brand : Sembonia
Harga : RM129
Tahun beli :2010
Reason beli : Sebab dah lama tak beli kasut office...aku ni banyak na songehnyer
nak2 time sales suka jer borong skaligus pakai sampai lunyai & boring


Kasut opis wajib yer 3inch and above...kurang dari tu aku rasa cam pakai selipar ajer
Ini mmg tebiat dari dulu lagi
kadang2 org dok tego dah tinggi pun mau pakai
hi heel (tinggi ka....)


Brand : Sembonia
Harga : RM39 (ada less ni)
Tahun beli : 2010
Reason beli :Saja gatal beli sbb aku suker kaler purple tu...aku kan antu purple hehe


Gambo ni tak baper jelas kan tp ni kaler purple
teruja gak nak membeli nyer
but senang nak match aku choose black kaler

Saper jer baca TAG ni tak buat lagi sila rajinkan diri buat yer
tapi dlm bnyk2 blogger
aku nak TAG blogger yg jauh berada diover the seas

TTM aka TopsyTurvyMum
kalu hang dah buat hang ignore jela yer hehe
tiba2 tingat kat hang

Psst: Bukan takmo TAG yang lain tp aku confirm ramai yang dah buat cuma aku jer yg terhegeh2 hehe

12 comments:

Shafie said...

at last..dpt jgk melihat kasut kakak sorang ni..
org da lawa pakai ape pon lawa kn..ops :P

tinggi ey posh..ni kna bertemu live ni..hehe

3inci? silap2 tinggi dr sy nih..huuu

tq posh sbb da buat..lain kali ley tag lg kn..wahaha.

Dee said...

aku x penah buat..tp aku malas nk buat tag..hehehe..

adikmanje said...

amboi dear, banyaknya kasut ko....jeles aku tengok...lawa2 pulak tu...

A D I A said...

tak penah buat gak tag ni. size 37 ke? ok lagi i kai 39. rasa besar je kaki ni.

TopsyTurvyMum said...

Comeiii kasut hang :)

Aku dah buat la Posh. ni link dia

http://topsyturvymum.blogspot.com/2010/03/award-dgn-tag-pasal-kasut.html

tocee..tocee ingat kat aku..aku pun ingat gak kat ko..aku pun tag ko gak hari tu hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

wow!! mmg cun ...lieya suke kasut sembonia hitam tu....lieya mmg suke pesyen kasut yg camtu...kebanyakan highheel lieya camtu laa pesyennye sampai hubby pun bising, beli kasut mcm same jek wakakaakakk

Mimy Hamid said...

kasut ko semua tinggi cuak aku kalau pakai ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun hutang lagi weh tag nie..hahahaha..

Azmiezas said...

Amboi..tinggi-tingginya kasut!!..

NeenaAnuar said...

thanks coz sudi siapkan tag i yer! hehe..

I suke sgtt ngan kasut you yg no 1 tu! nice & sweett jerk! :D

Delimasari said...

tinggi nye tumit === xleh jalan

NaNaJoe said...

wah2!!!rajinnye wat tagged..huhuh~~nice shoes~~