Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 14, 2010

Peminat ker

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Terkezut taw tetiba tima parcel
dari saper lak ni
peminat ker???
(ada ker org minat huhu)

Jgn tak taw blogger pun leh glemer & famous cam artis apa
naper tak percaya kerr


cek punyer cek saper lak ni
nasib baik dari awex kang kalu cowok
adalak yang jeles

tu pun Mr Y tanya sapa yg bagi tu
(jeles la tu huhu)
perempuanlaaa
ala kalu lelaki pun apa salahnyer
pangkat hadek2 ajer
hehe

Mr Y reply dgn tersengih2 perempuan takper
sabo jelerr


Macam bese apa saja yg aku buat mamat ni
mesti sibuk punyer mau kepoci
klaa kasik enterprem kan gambo dia dah jarang2 ada


bagus dia balut dgn mende ni
panggey apa yer
selamat hadiah tu
sbb aku pernah tima hadiah
tu dah pecah tp aku tetap simpan
sbb bg aku setiap pemberian tu
adalah sesuatu yg sgt2 berharga & aku really appreciate

so kalu korang nak kirim benda fragile ni tulunla pakai mende ni
kalu pecah sayang jerkan
(berdasarkan pengalaman lalu)


dgn berhati2 aku tak ler bukak dgn ganasnyer
o rupa2nyer dari blogger yg kiutmiut ni
(betul dia mmg kiut tak caya gi la masuk blog dia)
terharu betul aku baca
note from her
dah ler tulisan dia sekiut tuannya
Terima kasih bnyk2 la sis
susah2 ajer anto FM ni
(tapi dlm hati berbunga2 terima FM ni)


Nilah hadiahnyer FM dari Sabah bahhh
suker taw


Jadi aku dgn bangganyer telah meletakkan FM tu bersama
kengkawan yang lain

Dengan ucapan terharu sgt bila ada blogger
ingat kan aku
kasik can ler feeling cam artis

So kot2 ada sesapa lagi yang pi mana2 tingat kat aku leh ler kasik
tak nak apapun FM pun jadilah
(eee muka tak malu betulla dia ni huhu)

"Tangan yang memberi lebih MULIA dari tangan
yang menerima"
Mengayat nombor satu
hehe

Psst: Untuk si pengirim insyallah nanti sis pun mau kasik sesuatu hehe....



17 comments:

sasha* said...

best kn dpt ramai kwn kt blog ni pastu pemurah huhu

I_Hate_Lolipop said...

aku pun suka fridge magnet...hehehe

fikaryna said...

waa..best2..

gtau kat posh pulak..

tgn memberi lebih baik dari yg menerima..haha..

ayat nak jugak..hik2..

ainhamzah said...

waaa..
ain terlebey xcited nak tau ape..
^^
cute

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...dapat FM....

-niD's- said...

bestnyaa.......dapat Fm....chantek laa.betuah U dapat member mcm ciK ctliyana86....

SwEetForEst said...

sungguh comei mamat oren berloceng pink tu..

^____^

Azmiezas said...

wah..syoknya..

kalau akak dapat gift,..akak senyum sampai ke telinga...ngeeee

y@n@ M!B said...

aaaa malu aaa sis wat n3 ni..haha..dah la tulisan bughok...wuwuwuwu~

yg pembalut tu namanya bubble rap..sy ada contact num supplier dia..klu nk ckp lerr..hehe..
tp yg tu sy amek yg sis RM bagi sbb hari tu sy ada bli baju dr dia...hoho..bughok perangai kan..ngee~

Dee said...

betul pepatah yg last tu sis..nti i ada lebih FM i bagi you eh..

[z@ck] said...

glamour sis..
=P

atty's said...

cantek fm tuh..nak gak..hehehhhe

NeenaAnuar said...

best kan biler sekali sekala dpt feelings ala2 artis nie! hehehe....

NaNaJoe said...

bertambah la collection FM sis kan??hehehe~~

Rinna said...

Wahh bestnya dpt gift..cantik FM yg u ada tuh :)

NUNU EERA said...

i hav my collection 2..

Mimy Hamid said...

posh ko gi mana jgn lupa aku lakk..nk fm gak