Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 12, 2010

Kadang2 Sedey Kadang2 Happy

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Beselah hidup ni kan
kalu Allah nak duga
kadang2 kita sedey
kadang2 kita happy

yang penting hidup kene diteruskan
walaumcmana susah skalipun


tapi bila JJ kasik voucher harusler happy
walaupun aku dah jarang2 soping
still dapat gak voucher
ni yg buat aku mau soping lagi ni
hehe

Aku lebih rela kumpul kad point ni dari kumpul kredit kad
"menakutkan"

Untuk entry ni gak aku nak mintak maaf pada TopsyTurvyMum
aka Rox sbb aku tak leh nak komen or pi blog dia
asal aku masuk jer hang
"not responding"
kdg2 bila dpt masuklak takleh nak komen
aku pun tak taula apa sbbnyer sbb PC aku ker
tapi aku terai laptop pun jadi lagu tu
tapi blog lain ok ajer
naper yer....
Aku ni dah ler lemb IT nak buat lagu mana ni
aku rindu gak nak masuk blog dia
haru betullah sbb aku suker tngk dia nyer resepi

Psst: Aku lum plan nak beli apa lg dgn voucher ni.....tgh pikior lagi

21 comments:

LiAnA said...

ohhh mmmg suka betul shopping guna voucher je.. best je.. ku pun tak amik lai voucher JJ..

noradzlina.kamdani said...

beli le kasut ke, baju ke

NaNaJoe said...

wah2...slalu dpt yg free2 kan??meh bg give kat kiter...hehehe~~

umi_e said...

Salam... adat kehidupan... ada masa sedih :( ada masa gembira :)

* Apa yang penting ketabahan untuk menghadapai segala ujian...

Maharani said...

tom pun ada prob jgk masuk blog sis rox. kadang2 jer bisa tertembus. selalu hang.

AISYAH HANI said...

ala2 kabhi kushi kabhi gham..hehehe

hang nadim said...

salam...jangan sedey sedey yerr

noradzlina.kamdani said...

singgah blog, sy tag awk

Diarihatiku1976 said...

tahun ni saya tak dapat vaucher... sbb dah lama tak shopping kat jusco

NeenaAnuar said...

apa lagi beb.. shoppping baju lerr... hehehe...

Mimy Hamid said...

beb i like jusco..guna jgn tak guna...heheh...jgn lupa ko cari time jcard sale lagi berbaloiii

ratusiput said...

aku pun dh lama tak dpt voucher dr jusco...apa maknenye tu...adekah sbb aku dh lama tak soping kat jusco...ehehe...

Delimasari said...

kte pun ada voucher RM10
mnggu lepas g JJ salak selatan rupanya ada sale untuk member ==
cari222 angkat le...
JEMM teruk masa tu....

Azmiezas said...

Akak pun blum claim lagi voucher JJ..tak tau ada berapa hengget..

Posh,..akak pun ada problem yg sama la,..ada a few blog akak tak boleh tinggalkan jejak,..kesian diaorang,..nanti dia ckp kita sombong la pulak..

TopsyTurvy Mum said...

Poshh..

owwhh gitu ker? patut le lama tak nampak hang kat blog aku...

takper la..kalau bleh masuk, komen kat chatbox pun ok..muahhhsss!!

hari ni aku letak crayfish thermidor ngan kasut merah scholl ehehehe!

qellissa said...

hemmm, y dun beli kan kasut utk i guna jusco voucher tu...muahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah harus dapat voucer memang yang sedey langsung hapie...hehehe apa lagi beb..soping la..

Ms AiReEn MoHd said...

heheh aku baru abis settle kan voucher aku parkson bagi....tu yg beli pembalut kemaluan tu..kekekkeke

sisdee said...

wah mcm2 bole beli tu ngan voucher tu..hehehhe..i pun ada tp tak byk mana le :p

a d r e y n i e e l i s y a said...

alahai...
nasib baik d sabah teda Jusco yang

rasp said...

i cukup teruja kalo dpt voucher tau...
tak kisah le RM10 ke RM100....
jom shopping jom :D