Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 23, 2010

Jumaat takde pantang

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Salam u all
lambat lagi aku update entry for today
aku ni jarang nak auto publish
sbb aku suker feel waktu
nak update blog
(korang paham ker..tak paham tak per biar aku paham sorang)

Naper yer aku lambat update entry
cam besela pagi2 buta dah nak kene "hangkut"
pi meeting...
actually ni bukanler meeting
tapi just a discussion
nak ngadap big boss

Macam bese boss kecik aku nikan peminat
"Starbucks"
entah apa
"Starbucks"
dah mandrem dia pun aku tak tau
hari2 pun mau


Asal ikut dia mesti dapat belanja punyer


Untuk "staff" entitle 30% diskaun
sila minum sampai pengsan
kot ada yang nak diskaun leh mai jumpa aku kat sini
tp kene buat appointment dulu yer
(I ni kan busy.....huhu)

lagi satu mau kasik tau jugak camla korang tak tau
kalu korang beli "tumbler" tu
korang entitle lagi RM2 diskaun
ni for normal customerla
cam aku RM2+30%
lumayankan...
tp masalahnyer aku tak suker
Starbucks aku prefer CoffeeBeans...


Ni aku gedik snap masa tgh discussion
kene letak gambo blur
kang ada yg kene ISA...
lama giler kat dlm bilik CEO tu
terhangguk2 ..paham ker


Sampai kat opis kebulur giler
sbb today takde lunch treat
boss mau gi solat Jumaat
(abe2 kat luar tu jgn lupa pi solat Jumaat yer...kang kalu tak gi tumbuh ekor baru tau)
so lucky aku dah tapau
dari rumah "nasi kerabu"
Ni mmg my fav dan yg penting budu kasik lebih yer
Hari Jumaat & weekend jer aku berani
makan nasi


Kalu Monday to Friday
either vege atau bread jer aku berani amik


Kalu korang nampak limau kasturi ni korang buang ker makan
kalu aku...aku telan sekali
sbb kulit dia bagus utk body odour
tak pakai deodorant pun takper
natural wangi ajer tau
tak caya cubala...


Tengok beratur drinks aku
mcm2 ada...
so minumla sampai kembong
bukannyer habis pun ni


tapi air ni wajib habis

boleler nak makan apa2pun
tapi harus ler lepas 1/2 hour tu minumla detox tea
ni kasik kuar sumer lemak2 yang ada tu
(mau tauka pasal ini tea)
bagustau....ni baru punyer
takper aku kan suker kasik review nanti aku
buat special entry utk tea ni yer

Psst: Dalam suka ada duka nanti aku update next entry yer....huhu

16 comments:

rasp said...

untungnya u dpt diskaun 30% tu....
bila nak blanja i hehehehe

sasha* said...

i pn suka pg ikut bos klua sebab dia selalu belanja haha.sampai gaduh2 nk bayar :P

pak long said...

salam..
dah lama ambo tak makan nasik kerabu...

☆ lieya latif ☆ said...

penuh tul aktiviti sis nie...yg penting makan2 tetap meriah gitu heheeheh.....

wah bagus laa sis, terus mkn kulit limau tu....lieya biase perah2 jek terus campak tepi heheheeh...tapi mmg bagus pun kan tuk badan ...

Mimy Hamid said...

starbucks 30 percent less?? posh, nak jugakkkkkkkk...jeles aku dgr

Lady of Leisure said...

ai jarang bebenor minum stabak atau kopibin ni eheheheh... pi makan pun i selalu masuk kedai ambik nasik jer sebab tu lah ai gebu semacam jer lately ni... :D

Dee said...

nak tau sgt psl detox tea tu..sedap ke?

makdara terdiva said...

ko ni makan no 1..tapi badan tak naek2..mmg tabik spring la kat ko :D

selamat berweekend2..jom ikot i pegi mengundi...

sweetfiza said...

nasi kerabu ....huhuhu...
skrg berangan2 gak x nak mkn nasi sgt ...sudah nya di malam hari nasi yg ku cari ...sadis...
emm...cepat2 le wat entry pasal detox tea tu yer ....sngguh berminat ni nak tau ....hmmm....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dulu en shukri masa keja dekat KDE pun dia dapat less jugak semua under Berjaya..best la time tue..skrang non ado dah..tumpang ko nyer diskaun jerk la..heheheh...


lorrr beb asal lak ada N3 duka lak nie...ish2..tapi biasa la kan..dalam suka pasti ada duka..

Azmiezas said...

Akak pun suka coffee bean tapi yg ada hazelnut tu jer akak boleh minum,..kalau yg lain pening..makk..

psst:..Ari ni hari makan2 sedunia ke??..hihihi..nampak semuanya sungguh sedapp..

Rashid said...

Posh, tak sangka. Makan nasi kerabu & budu juga ye..


hehe.. bagus!!

qellissa said...

nasi kerabu....sedapnya..i loike nasi kerabu..

NeenaAnuar said...

I pun kalau nak free or dpt diskaun starbucks.. memang dok pegi kenenn kennenn jerk with my younger sister yg keje starbucks tu.. hehe.. anyway... rugi lah you sbb dpt discount kat starbucks tapi you suke coffee bean lak yer... takpe.. nanti leh pass2kan kat org yg suke kannn.. hihihi..

btw... terliur lak tengok nasi kerabu tu lah.. lama nyer tak makan nasik kerabu with budus! huhuhu...

FeeQ said...

I prefer starbuck too ^^

ratusiput said...

bagus..bagus...byk info yg aku leh dpt bila bace blog ko ni...