Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 22, 2010

Ada hati mau jadi mcm RedMummy

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Terharu tau bila dapat komen cam gini
(kalu tak nampak sila klik2 kasi besau)
kembang kempis atas bawah dibuatnyer
amin masinla mulut komentar ni

RedMummy dgn aku
jauh panggang dari api
ibarat langit dgn bumi
harusla low profile jab
(Kang mesti ada yg kutuk eee leee perasaan tul minah ni)

tapi takper
"Hader aku Kesahhh"
lagipun bukan aku yg komen
bloggers yg komen
(nak jugak tu)
lagipun kasikler aku can sekali
sekala mau syiok ala2 DIVA gitu
jgn mare yer korang

walauapapun aku amat2 menghargai
semua komen2 yg diberi
dan sudah semestinyer ikhlas
dari hati korangkan

Anyway deep in my heart
(cakap omputeh lagi)
yang sebenarnya aku tak nak jadi sesapapun
I just want to be myself...
Tak mo jadi cam RedMummy
tapi mau dapat income mcm dia bley
hehe

Namun aku amat2 bangga ada blogger mcm RedMummy
yang sangat gigih
& she deserve it...
sifooo tu....

Satu hari tak skodeng blog RedMummy
mesti tak sah

Untuk all the komentar yg sgt gigih aku ada hadiah
untuk korang tapi cuma utk 5 yang gigih saja yer

Tapi sebabkan aku nikan adil dan saksama
(kununlaaa)
Aku akan buat
lucky draw
dari 10 komentar yang terbaik
aku akan cabut
5 nombor saja

Insyaallah akan2 dtg aku buat lagi
Ini adalah sebagai menghargai
korang yg sudi membaca blog aku yg kdg2 entah apa2 ni

Dan special utk hari ni
aku mau kasik hadiah jugak pada
PuanAlona @ Cintamaniszlite
(silala email address & tepon no yer ke isma@gpstech.com.my)
& tak lupa utang hadiah
utk blogger kiut ni
Y@n@M!B
(harap bersabo yer sbb kalu boleh nak sekali jalan)
walaupun hadiah dia bese2 ajer
harap korang suker yer
sebagai tanda terima kasih
ikhlas dari aku

Tak lupa utk

bertuah
aku tgh tunggu number tu
(cam nak dekat ajer)
kita tengok saper yg kene yer
jeng jeng kasik suspen sikit

Psst: Kalu aku moody pun bila dpt komen2 dari korang aku rasa cam hidup aku ni meaningful...tu yang kadang2 sengih sorang2....hehe




22 comments:

TopsyTurvyMum said...

Amin..

InshaAllah Posh..aku doakan jugak :)!

hang mmg ROCK!!

sweetfiza said...

wah3x....gumbira yer ...
takpe la yg penting bkn kita msuk bkul angkat sndri kan...dah ada org angkatkan tu ....syok la kannn....
senyum sampai telinga la tu ....
kan..kan..kan....

Mimy Hamid said...

komen biar ikhlas kan posh...i like...

☆ lieya latif ☆ said...

insyaallah ...boleh jadinye mcm redmummy tu, tp kene usaha lebih ar....ari2 dok depan pc heheeheh....

bace blog sis pun seronok ape, lieya ni kan baru2 jek terjebak komen kat sini, sebelum lieya silent reader jek pastu lame2 bace terus nak tinggal komen heheheehhe peace!!~~

sasha* said...

mane tau one day kan.keep it up sis :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2 aku pun nak jugak income macam redmummy tue...dan betol kata ko beb...jadi diri sendiri adalah lebih baik...

psstttt aku nyer hadiah xda ke?? hahahahaha

sisdee said...

AMIN..who knows kan..one day akan jadi cam REDMUMMY tu hehheheh...

asal ada usaha...

i pun suke baca comment2 kawan2..kdg2 lagi menceriakan hidup kita :)
esp klu tgh moody kan :P

atty's said...

insyallah ..posh leh jadi mcm red mummy..
tapi tu lah kan ..redmummy..mmg kerjakeras...she deserve it..kty dpt income mcm dia ..nak ar..ekekke..tp nak low profile..ekeke

Delimasari said...

boleh le tu dlm kategori redmummy
tahniah kpd yg berjaya...

JMR said...

poshmummy leh x jadi?

Chik chuMeLL said...

sis and redmummy ade keistimewaan masing2...kalu nk samakan,tak best la kan...=)

SwEetForEst said...

ehehe..kalu sis xmo jd redmummy..jd la pinkmummy ke..greenmummy ke.. mesti malatop..

^___^

NUNU EERA said...

ciri2 2 mmg da ade.. sbb redmummy pun frenly n sproting mcm sis.. ;)

y@n@ M!B said...

yeay yeay dapat adiah!!huhuhu..
sy pn rasa ceria je bila baca komen2 org kt my blog..terharu pn ada..haha~ ^_^

Azmiezas said...

Akak ada baca cite pasal redmummy ni kat metro minggu lepas...

woww..sungguh lumayan hasil $$$ daripada berblogging jer kan??..

honey amour said...

pehal ndak boleh jadi cam redmummy pulak,boleh la cuma kena ada usaha yg banyak.

mahira oya said...

nak jugak bleh...hehe..
hope berjaya la k..SEMANGAT!!

NichKhun said...

hehehe kite sokong blogger yg ckp akak macam tu taw.. dulu2 masa mula2 stat berblogwalking ney pom slalu nmpk akak.. dan mind da set da "posh76" ney mesti otai blogger ney.. hikhik

akak kacukan cine ke? muke akak chinese look la.. huhuhu

Dee said...

boleh..berusaha dgn lebih gigih ye posh..

rasp said...

rezki u sapa tau kan...
tetiba perasan yg i lum follow u lagik.hehehehe...

Lady of Leisure said...

beb blog ko mmg best... i can see... dulu sampai skrg follower makin mencanak naik... serius aku kagum... keep it up beb...

NeenaAnuar said...

Most of your statement I do agree babe!

comment biar ikhlas! pasai tu kat my blog tang part nak comment tu.. I letak.. "genuine comments" hehehe...

nak jadik diri sendiri! exactly.. biarlah kite dpt duit ngan cara kite sendiri. jadikkan RM sebagai mentor menti!

apa pun.. I tergolong dlm your top ten tuuu.. harap2 bertuahh lahh! hahaha...