Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 3, 2010

Aha Ahak tak tahu

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
&
myl88k

Berita tergempor
khas utk kita semua
(kekadang kalu ada ms terluang aku pun ada terlibat sama
mengaku jelah tp takler aktif sgt)

Tapi sekarang sudah insaf
sbb
Nuffnang sudah kasik warning
kepada sumer ahli2nye
supaya berhati2
sebelun kene ban or suspend

baikkan depa kasik warning dulu
tapi kalu tak mo follow gak
tak dapek den nak tulun

kekadang tngk geng2 klik ni meroyan
dasat gak...
tak kira waktu
siang malam
kekadang aku dok pikiaq gak
depa ni free betul
takde keje dok ngadap komputer
jer ker
create blog tp isi cam hampeh
cuma nak main klik2 iklan ajer

Yang penting kita menten
trafik ok
tp kalu nak klik2 iklan tu nak find out info apa salahnyer
tp bersyarat mesti upload sampai habis

that is bonus
cuma biar betul2 la
so keep blogging ya

korang dtg blog aku
pun dah suka sgt
nak2 to the commentor
tegar lagi la aku suker sgt
tapi utk silent reader pun
syg korang gak...hehe

peace...peace...peace...
suka dgr lagu alif satar
ni kiut ajer

No heartfeeling yer kengkawan

Psst: So korang ikhlasla melawat blog aku ni yer....sekian wassalam & terima kasih & enjoy ur weekend

17 comments:

ema.razali said...

nuffnang suda mara !! hahha :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tiada sesiapa memaksa aku sini..sebab aku suka datang sini..klu ada orang xkasi datang pun aku datang jugak sambil buat tugasan click2... :)

sisdee said...

ahakss...tu le kan..tp tak pe...nuffnang kasi gently reminder jek :D

happy wkend babe!!!

tq gak sbb sudi mgunjungi blogku :D

si[jari] telunjuk said...

hehe,tu la...memang meroyan....kadang2 nmpak iklan kat FB pon terasa nak klik2..haha,dh jadi habitAT barangkali...

Faheem Jr said...

cikmin insaf jugak...tapi budak2 kt rumah ni suka tgk iklan potato sama miki..layankan la jugak...tp kt blog org la bukan blog sendiri,sbb blog sendiri asik iklan ubat ketiak.. :P

NaNaJoe said...

yup2...ari tu innity wat gler...skrg nuff da bg warning..ok la...xmo da men click2 ye??kadg2 xpe..jgn selalu..hehehe~~

NaNaJoe said...

adekah pengoment tegar tu diri ku???hehehhee~~

Azmiezas said...

Happy Weekend, Posh..

Mimy Hamid said...

klik iklan klu nk tgk iklan tu tak slhkan..ini tak klik2 laju2

NeenaAnuar said...

takper... click2 no 2.. yg penting kite enjoy berbloggin & enjoy reading kengkawan nyer blog kan! I enjoy to read your blog! so keep on bloggin keh! mmuaahhhsss!! ;)

y@n@ M!B said...

hihi sy pn br dpt emel ni wpn da lama gak xmen klik2 iklan ni..huhu~

NuNu EeRa said...

2la.. JMR ade bgtau i.. i xtlibat..hehe..

babyfreaks@ratusiput said...

kalau ko nampak aku slalu komen tu means aku reply dlm keadaan line yg smooottttthhh....(biase kat umah).tp kalau aku takde komen tu kdg2 aku kat opis.opis slalu bila nk komen sti internet explorer can't....bla...bla...bla...nyampah...pape pun aku ske masuk blog ko kalau ade citer baru..ehehe..

Lady of Leisure said...

nasib baik blog aku takde kelik kelik punya aktibiti ekekekke...

Chik chuMeLL said...

chik mms sllu jejak sini..follow all ur stories..kdg2 tu xsempat nk mengomen..=p

Delimasari said...

kte tiap22 hari sedih..
nuffnang tdo aje....

ALoNa Cintamaniszlite said...

eh..ada kesah warning2 ke ni??
akak tak tau pun nuff ada bg2 warning. Kes apa??