Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 5, 2010

ABP 2009 dia lagi

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

&

myl88k

Alahai ruginya malam tadi
tak dpt tngk dari mula
"Anugerah Bintang Popular 2009"
sbb balik lambat mlm tadi
TV3 bukannya ada ulangankan
lainla Astro

Mana aku pi sbb balik lewat nanti kasik story
next entry yer

Aku dpt tngk pun masa part "Black" naik pentas
dasat tul penangan mamat ni
kalah Aril & Akim hehe

So layan ni lah keputusan utk
tahun ni
tak bnyk beza

Tahniah utk semua pemenang

Keputusan Penuh ABP 2009

Pengacara Lelaki Popular: Aznil Nawawi (Masa ni mesti ingat arwah Din Beramboi)

Masih lagi terasa kehilangan beliau

Pengacara Wanita Popular: Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular: Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular: Fara Fauzana

Artis Baru Lelaki Popular: Black

Artis Baru Wanita Popular: Yuna

Artis Duo/Berkumpulan Popular: Bunkface

Artis Nasyid Popular: Rabbani (Teringat kat arwah ustaz Asri)

Artis Komedi Lelaki Popular: Nabil

Artis Komedi Wanita Popular: Norkhiriah

Pelakon TV Lelaki Popular: Remy Ishak

Pelakon TV Wanita Popular: Tiz Zaqyah

(kedua pelakun TV popular ni menang mesti dek sbbkan penangan NURKASIH)

walaupun mcm2 gosip buruk melanda mereka berdua

Penyanyi Lelaki Popular: Aizat

Penyanyi Wanita Popular: Siti Nurhaliza

Pelakon Filem Lelaki Popular: Que Haidar

Pelakon Filem Wanita Popular: Liyana Jasmay

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat: Dato Khatijah Ibrahim

Bintang Paling Popular 2009: Siti Nurhaliza (Takde yg layak selain dari dia habeh dah sumer minat dia huhu)....mmm panjang lak ucapan dia tahun ini...hehe

katanya ini kali terakhir kita tengok jelah hehe

Tak sangka ABP dah 23 tahun

Psst: Aku suker tngk fesyen baju diaorg ni jer....nak kata bess pun ok ok jelah hehe



20 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku sanggup oooo balik umah awal.semata2 nak tengok opening Faizal tahir..hehehehhehe...tapi ada la 2 keputusan yang aku kurang puas hati...

Mimy Hamid said...

apa nak buat tak de sapa leh gugat dia weh...redha je la...rezeki dia..tp bagus thn depan dah tak nak join..bg peluang org lain la..

ina mail said...

akak tak paham dik nun.why ct. tak berbaloi akak bersengkang mata.kawang kwang

Izan said...

tak tgk pun lg. thanks atas ur info. =)

qellissa said...

Lissa tgk ABP ni pown coz nak tgk baju2 yg diorg pakai, cantek2 kan.. other than that xde lah nk tgk.. x minat sgt pasal artis2 ni..ngeee

y@n@ M!B said...

dato' siti mmg hebat aa..rs cam xde sape je leh lwn dia..huhu..sbb tu kut dia xmo bertanding dah..=p

sy pn suke tgk baju2 dorg..very-the-divas gitu..^_^

Chik chuMeLL said...

uhuu..rugi xtgk dr mula..tp performance yg nyanyi lagu2 KRU tu,xbest langsung!!hancur..!!huhuu..diorg blom cukup fit nk menyanyi sambil menari..stacy jugak the best..!!huhuu

saya_arief said...

aik..name sy xdek pown..

NeenaAnuar said...

frustt sbb faizal tahir tak menang satu pun! uhukk.. uhukk..

tapi I terhibur giler ngan pengacara ABP! kalau boleh kekal kan lah kak engku & sharifah shahirah sampai biler2.. tak kering gusi dibuatnyer! hehehe..

NaNaJoe said...

ni yg mcm misteri ni..nape xpat tgok dr mula??hehhee~~

Lady of Leisure said...

comelnya siti... hehehe.... walau terlepas nonton abp ni malam tadi tai rasa cam best bila ct menang..
:)

AdyShaRiz said...

x suke tgk seksa seksi n jambul tok ti... tp layan gak la ABH ni kui..kui..kui.. x best tgk bdk2 AF n diana danielle n the geng.. sib baik x de juri..sore ke laut la...

AdyShaRiz said...

x suke tgk seksa seksi n jambul tok ti... tp layan gak la ABH ni kui..kui..kui.. x best tgk bdk2 AF n diana danielle n the geng.. sib baik x de juri..sore ke laut la...

NUNU EERA said...

plan nk tgk kt genting tpi xdpt tiket..:(

LiAnA said...

ku sanggup tidokan Aqil lewat semata2 nk layan abp kekeke... sangap2 dah si kecik tu.. pengacara mmg best ler..

Delimasari said...

sama plak = xsempat tgk
kat umah sepupu kte tu TV dia meragam plak......

sisdee said...

i lagi le..ingat farah fauzana yg dpt hahahhhah...dia ada tercalon ke kat anugerah paling popular (nmpk sgt tak amik tau ek) hahhahahahha

suka opening n closing hahahaha :)

ct tu dpt sbb dia announce kan dia LAST ABP so fan dia undi le..

adakah ini undi kesian opppssss...hahahah jgn marah ek pminat ct :p

Azmiezas said...

Akak dah agak dah siti mesti menang punyer..

Shafie said...

sy xpt tgk..dgr kt radio je.
tp igt nk cari download nye :p
nk sy share link? ehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm..
Siti, Rabbani ler senior ABP yg masih leh menang anugerah tu lg saban tahun.