Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 12, 2010

Terapi MINDA

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
(walaupun asik pun asik tido ajer huhu)

Untuk pengetahuan korang
(sbb ada yg bertanya)

aku beli "diffuser"
ni kat METROJAYA
harga sebenar ialah
RM19.90
less 50%
dapat la dlm RMRM9.95
ada 3 jenis smell
tapi tak hengat namala
sbb nama pun pelik2
yang aku ingat satu jer
"ROSE"
hehe


Tengok apa aku beli ni
suker jer mende pelik2 ni


Sebelum

**

**

**

**

**

**

**

Saja nak buat GEMPAK

Selepas


Wangi oooo satu opis
Bunga pun bertukar kaler
bunga tu bukan bunga tipu taw
betul punyer
Inilah "terapi minda" nyer bila
aku stress dgn keje
takkan aku nak bakar "candle" lak kat opis
tapi yg ni lagi wangi & lasting compare to candle
lagi satu candle ni pun bahaya gak kalu kat rumah
sbb kalu terleka ker leh terbakar lak satu umah

Habis satu opis berkenan mintak kirim
adui suka2 korang ajer
kirim buleh tapi kalu takat air liur jer
kem salamla
mesti mau ada ongkosnya
kan...hehe


Dok diam2 kat situ yer
kerojer ker berblogging ni
alhamdullilah aku dah dapat
"INTERNET"
aku balik
tak payah nak "berokband"
lagi hahaha
tapi ada sad jugak
kerojer aku lak menimbun2 bila masa
lah pulak nak berblogging
sama gakkan

tulah korang jgn ler
"terasa ati" kalu aku tak melawat blog korang
mestiler ada sebabnyer
aku sibuk dgn kerojer2 aku
tapi pantang masa terluang
laju jer aku berblogging

Malam lak aku mmg jarang ON tenet
except weekend walaupun ada leptop
jarang2 guna except weekend
yelah dah balik lewat kul baper lak nak layan
tenet...baik aku layan Mr Y
hehe

Here's my breakfast for today
Friday till Sunday
ialah ari aku tidak berpantang
"No diet please"
so kalu aku tingin apa2
aku ON ajer
tapi still moderate

Monday to Thursday
"Strictly DIET"


Actually pagi2 mmg aku tak lalu nyer nak makan
heavy so dah jelak makan "cream crackers"
or "Sandwich" aku ternampak
lak "Roti cream Bandung" new flavour
yang ada mention kat ERA ari tu
so terailer not bad sedap gak


Pagi2 buta mana ada "Starbucks"
jadi belilah "7 eleven" nyer "Starbucks"
sedap ooo taste dia
can choose "Cappucino"
or "caramel cappucinno"
ok laaa tu ala2 Starbucks gak
hehe

"Happy Weekend you all"
Ini ada ucapan bese di pagi Jumaat
yang mulia ni...

Psst: Naperla iklan nuffnang aku ni kejap ON memanjang tak reti2 nak tidor...kejap kang langsung takde...sedey taw..

17 comments:

rossoneri said...

wahh mcm best jek bunga tuh, beli kat mana ek, n brand apa...xjelas lor gambr tu

annfrendly said...

wow.. cantiknya...
beli kat mana tu...
teringin juga mau letak dalam bilik tidur nie..

Roti cream bandung..
mesti cuba ni...
tak pernah dengar..
in baru taw..

gosh...
tetiba rase nak pergi mendapatkan
caramel cappucino itu..
tapi 7E jauh...

Selamat bekerja ya..

nanti kalau nuff kua, ann klik ya...

Ms AiReEn MoHd said...

haah ekk..aku ni haram tak pikir bende tu...ko tau aku pg la beli pkok ijau kat ike yg rm 1.90 tu buh kat meja..

sebab aku ikut kate dato dr fadilah kamsah tu...ilang strees tgk ijau tu...

Mimy Hamid said...

nuffnang skrang kuat tido le...menciiiii....amboi terpi minda gitu..mana beli ? baper ek..wangi tak

Delimasari said...

senang b'fast dia

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cantik la beb bunga tue..nak kirim gak la..kirim salam kat penjual bunga tue..heheheheh

NeenaAnuar said...

I pun suke pakai diffuser dari pakai lilin.... tapi I selalu beli yg bapak besar botol dia letak kat hall umah...

btw.. kat mana you beli diffuser tu babe? comel and sgt sesuai kalau bubuh kat office.. and how much per bottle?

Azmiezas said...

Posh, akak tersuka la pulak ngan bunga aka candle tu, kat mana nak beli, n brapa hengget??..

uMMisYa said...

Ko beli kat mana pewangi tu..aku pun nak jugak lah..nak cari lah..

y@n@ M!B said...

mcm nak kirim gak bunga tu boleh?haha..;p

annfrendly said...

metrojaya..
tq so much 4 sharing it :)

Ms AiReEn MoHd said...

ko beli kat mane bende tu babe...aku mmg nak da ni..sebab kalau jer ade makhluk allah berbau aku hidu bende tu bagus gak..sebab kalau die lalu ade tak cukup o2 aku dibuatnyer...giler power bau armpit die wehhhh,fuyooooo nak pengcannnn!!!

makdara terdiva said...

walah!!! baunye harum smpai ke cni.. :P

NaNaJoe said...

wah terapi pun cntik2 jew..hehheee~~i loiikkkeee~~~bg la gift ni plak..wat contest sis..hehehe~~

Lady of Leisure said...

i sangat suka kalau memenda yg cenggini.. letak kat one corner rasa best jer kan.. menenangkan.

abrahyn said...

babe, aku pun sama cam hang...masalah pun sama gak...huhuhu takpe, diriku memahami mu...

btw, aku mmg tak rajin nk beli menda2 cam yg ko beli tu...tpi bila tgk org beli cam teringin gak nak beli hehe

Delimasari said...

wangi tuuuuuuuuuuuuu