Klik Jangan Tak Klik

Saturday, March 13, 2010

Tag from Azmiezas & Neena

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Dapat TAG lagi
dari SisAzmiezas &
NeenaAnuar
(Ingat mau TAG dia tapi dia lagi cepat TAG aku)
Thanks to both of you
sudi kasik kasik kat aku yer

walaupun aku ada lagi utang TAG tak berbayo
aku rajin buat TAG ni pun sbb senangkan
yang lain2 tu jenuh nak perah otak
& amik feel

Syarat-syarat Tag ni ialah:-

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now


Jeng jeng gambo baby aku ler

2. Tell us why you like the wallpaper
Saja suker tngk si POPOSH ni
ilang sikit stress
lagipun kat opis letak gambo personal
kecoh satu opis...hehe

3) Tag 10 people
Siap korang sapa mau kena ni
aku mau kasik sama 10 komentar diva yg sgt2
rajin komen kat blog aku
without fail

Terima kasih ler banyak
aku mmg suker dpt komen
dari korang
hehe

Aireen Mohd
NanaJoe
fikaryna
Mimy Hamid
LayDee N
Nunu Eera
SisRasp
Babyfreaks@ratusiput
Delimasari
YanaMib

Psst: Kalu ada yg dpt or buat just ignore yer.

12 comments:

SuRayA^i. said...

comel plk poposh tu ^^,

Azmiezas said...

Tq Dear..dah buat keje sekolah yer!!..

NeenaAnuar said...

hihihi... thanks dear coz u have the thought nak tag I jugak... I naik bullet train lah.. tu yg laju sikit tu.. hehehee...

black_mel said...

wahh...besar betul kucing tu....baper tahun dh tu?

annfrendly said...

wow.. comeinye cat tu...
saya suke cat kaler oren..
cam garfield..
geram tengok poposh tue...

NaNaJoe said...

alamak sis...nana da buat da buat ni la..hehehe...xpe kan i xbuat lg...tp really like poposh tu...huhuhuhu~~~

Lady of Leisure said...

handsome lah poposh.. hehe

abrahyn said...

wahhhh....tak kasi kita pon! hahaha muka tak malu...babe, pekabor? sorry la lama tak jengok hang kat sini...talian tergendala la...huhuhu ape2 pun aku mmg ingat kt hang tau :D

~ ( LayDee_N ) ~ said...

Psst: Kalu ada yg dpt or buat just ignore yer.---> err.. dah 2.33AM, blur mamai.. x faham.

Delimasari said...

comel nye dia poposh ....
nak tag yerkkkk...tungguuuuuuuu

NUNU EERA said...

gmbr popsh ade dmna2 nmpaknye..;)

Dee said...

cutelah..hehehe..