Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 15, 2010

Layan Tag dulu

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Salam u all
windu ni nak berblogging
weekend tak dapat nak layan sbb
bizila...

So sementara aku memproses entry seterusnyer
kasi layan ini TAG dulu
special dari
Lady Of Leisure

Ini pun aku rajin nak jawab sbb tak amik masa yg
lama lagipun after this aku kene rush
sbb ada management meeting
"masak" lepas ni tak tau apa nak kene bambu ni
huhu

No 1. Apakah jenama Deodorant yg korang pakai skang?
tak pakai deodorant sbb takut "tiak" hitam hehe

No 2. Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?
Suka cap ayam gak yg lain dah cuba tapi tak bess gak

No 3. Apakah bahagian badan anda yang paling anda rasa SEKSI & SEKSA!

SEKSI adaleeee...SEKSA malass nak cakap wat sakit ati ajer
hahaha

No 4. Aper hadiah yg paling "HAMPEH" yg korang pernah terima dari yg tersayang?
tak pernah lak tima ada berani itu Mr Y mau kasik dia tau bini dia camana hehe

No 5. Korang akan rasa disayangi bila......???
when someone pay attention to me

No 6. Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua
pada kali pertama berjumpa?
entah dah lama sgt tapi me ada kasik kain sepasang

No 7. Antara Belacan, Cencalok & Budu....yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume?
(Yang mana lebih wangi dibandingkan dengan bau kentut anda?)
ni apa punya soklan daaa
Entah semua pun bau tak berapa nak wangi

No 8. Jenama kasut paling banyak yang anda miliki?
Vincci..adaler beberapa ketoi2...hehe

No 9. Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga
apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Malaysia?
Sekiranya ditawarkan anda berminat untuk memegang jawatan menteri apa
No entertainment...dok umah ajer....buat entertainment sendiri
konpom berderet2 keluar
PM terus senang apa pun aku boleh buat...
(giler kuasa hehe)

No 10. Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas
Eryn
NeenaAnuar
Nanajoe
Puplelicious
Azmiezas

Memang sesuai sgt memperjuangkan hak2 wanita hehe


So before kene "bambu" amik gambo dulu yer babai

Psst: Layan jgn tak layan....entry bergambo esok2 ler pulak yer...aku sibuk giler ler hari ni huhu

11 comments:

NeenaAnuar said...

waduh waduh.. kok udah kenak TAG dong!

huhuhu... ok ok.. I loike! nanti I buat yer! thanks dear! ;)

fikaryna said...

nasib selamat..huhu..

makdara terdiva said...

cantik gambo tu..vivitttt..

mama_iris said...

selamat dibambu posh...hehhe....tag ni bagus time2 takde idea nak merepek apa....

Azmiezas said...

Aii..balas dendam nampak!!..kikiki..gurau jer..nanti akak buat aarrr!!!..tq for the tag..

Mia-Ina said...

phewitt kak posh..gmbr terakhir tu mengancam rambutnya..

NaNaJoe said...

wah sis...xpakai deodorant...kalo tiak wangi xpe la..hehehe....bgos2!!!jg tiak tu sis...nant xleh seksi2~~

Lady of Leisure said...

rajinnya ko... eheheh... beb, ni yg aku dengki ni, awat rambut ko cantik sangat haa?
bila aku nak dapat rambut cenggini... uwaaaaaaaaaaaaaaa

~ ( LayDee_N ) ~ said...

yea... can c how bz u r.. hehehe... hv a nice day sis..

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaa...ayu dan manje2 gitew gambar dibawah tu...sayer suker..sayer suker...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cayalah aku shortlisted lagi..nanti aku buat k...muahhhh muahhhhhh