Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 10, 2010

Le Tour de langkawi 2010

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Ni bukan nak citer sgt pasal
"Le Tour De Langkawi"
yg finishing kat
"Genting Highlands"
baru2 ni

tapi more to citer kitaorg konvoi p
"riding"
kunun2 ada 7 bijik moto
last2 ada 3 bijik ajer


Nila "gadis litar"
yg syiok sendiri
wa (rockers jab) stand kat cameraman
dgn harapan kot2 amik ler
gambar aku hehe


Punyerler lambat nak tunggu depa
"finishing"
kat dua jam tu
bila tanya kat organizer
jab lagi sampai2
itu jelah jawabnyer


dari aku melopong menunggu
baik aku posing2 dulu
hehe


dah habis ngadap
"Le Tour"
pi ler singgah kat dlm jab tp tak pi mana2 pun
dah depa sibuk nak ride turun balik ikut
jelah..
kalu aku ngan Mr Y mau aku
gi main2 games kat situ
hehe


lapo ni lum lunch tu


Iniler agenda sebenarnyer
depa nak layan
"corner"
dgn aku2 sekali layan
rasa nak melayang pun ada
hehe

Psst:Kalu gi ride ni jgn harap ler nak make up2...rambut pun serabai....jenuh nak kene treatment ni

26 comments:

zns said...

salam cik posh...zns pun ada time tu...
rasa macam perasan jer kat cik posh..baca entry ni baru ingat

NeenaAnuar said...

smart arr babe... I loikkkee your dressing! ;)

atty's said...

tingat zaman bercinta cintun naik moto..abis rambut..kusutmasai..nak sikat ..sbb lupa nak masukkan rambut dlm helmet..ekekekee..

Mimy Hamid said...

pret pret minah rempit eh tak...gempak ok mr y ko nya moto...ngan ko sekali join kan...jeles jap mak...

saya_arief said...

bez tuh dpt nek superbike..

~ ( LayDee_N ) ~ said...

suka tgk muka natural jer.. tetap cantik.
n most of all.. luv ur jacket. raget sgt...

LiAnA said...

bestnyaa naik superbike hihi..
ruggeddd ko :D

fikaryna said...

ada gaya gadis litar..hik2..

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaa...memang ada gaya gadis litar ko Posh...aku pun dah lama tak naik motor koner2 baring ni...rindu pulak zaman boncing memboncing kat taman tasik teping dedulu.....la ni kalau naik pun mau pancit tayar kot...huhuhuhu

Azmiezas said...

Amboi..merempit sakan..

Dee said...

naik motor besar mmg syiok..lama x naik..takut pun ada..

NaNaJoe said...

pergh!!!mest syiok habis dpt layan nek gengenting riding kn??huhuhu~~

babyfreaks@ratusiput said...

sib lum ade bebi....sok bebi ko...ko nk letak mana posh se riding...ehehe..

Ms AiReEn MoHd said...

acehwah bukanmain ride to genting...kalau boy bawak aku mau wikang terus....kekeke ...eh jap wikang ker willy ekk...tah ape ape la..aku pun bukan reti sgt term term ride ni...main sebut jer

y@n@ M!B said...

sis suka aa tgk jaket tu..hehe..bli katne eh?;p

m@ said...

bestnya naik superbike....jalan jejauh kn:)
sista u rocks lah..!suka style gni.

noradzlina.kamdani said...

pergh..u got style ler...

anastasheeka said...

jaket tu lawa! :)

Lady of Leisure said...

hi posh.. wowww... u rockkk beb! suka tgk u dressing cenggini.. hehe... lagi satu suka tgk poposh jadi bantal peluk tu sangat comel..
:D

Rinna said...

Fuiyoo bestnya.. naik moto gi genting..ekk..tang corner tuh yg gerun kan.. Posh cam minah rock laa pulak.. :)

farra-eng said...

wah bukan main lagi hehe

ALoNa [CintamaniszLite] said...

bestnyer....

NUNU EERA said...

la..ingt pki jaket n bju kt n3 lps 2 nk g cncert rock.. upenye riding + njoying.. mcm bez je lyn lap kt jln genting..hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best la beb...aku lak xcited tengok ko g riding...

Delimasari said...

hari tu x sempat tengok ....

abrahyn said...

lawa la jaket lu nyah...mana beli? dah lama aku tingin jaket cam tuuu huhuhu...leh layan naik skuter jon hehe