Klik Jangan Tak Klik

Friday, January 8, 2010

OLe Ole dari Turki

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Niler dia ole2 yg my brother bawak dari Turki

FM wajib beli
tapi bukan from Turki
from Athens..
Sampai ke Greece
keje ke bercuti
ni...hehe


yg ni kalu FMkan bess
ni bukan FM taw
tp frame


Yang ni lak aku tak tau apa
ker namanyer
tapi cam nougat
bukan nugget yer
sedap ada pistachio
My nephew Amir nak gak enterprem
jadi model jab

Anyway thank to my bro
sbb bg sumer ni
next year kalu ada rezeki
mau pigi Dubai katanyer

Mr Y kan main cakap
kalu ada rezeki leh ler gi sana
sbb maybe my brother akan stay kat sana for 1 year
yo yo ajer laki aku

bestnyer dpt keje overseaskan
merasa tngk negara org

Bertambah ler koleksi FM aku...siap buat announcement kalu gi overseas lagi mesti beli FM
eee tak malunyerr

Happy weekend you all
jgn lupa amik gambo2 banyak2 taw


Psst: La ni aku dah start exercise balik sbb cam ketembunan nak berlaku ajer...mlm tadi dok ligat buat jumper jack & carik balik dumbell...azam baru katanyer hehe..padan muka JJCM lagi

17 comments:

Mimy Hamid said...

hebat international FM gitus....gi memana jgn lupeee

iNa said...

wah...jauhnye..oversea.....jeles tau tgk org p oversea nih..hehe...nk pegi ntah bile.....

Dubai pon best kan......mane tau mr y nk ajak g ke...wahh..best..best...

fikaryna said...

mmg best kalau dpt g oversea..dpt tgk negara org kan..huhu..

Ms AiReEn MoHd said...

weh tak yah malu....kalau org suker bagi la...aku pun selalu jer bg tau kawan aku..kalau pg os belikan aku...kini aku plak mals nak amik FM ..kawan aku kate mai opis die satu FM penang satu FM genting...sonok kan dpt bende yg kite suker....

[psst kalau ko pg DUBAI ko belikan aku seketoi FM dubai taw babe...ok aku klik milo ko secara bundle..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya dapat FM lagi...
tapi memang bestkan kalau dapat pegi tempat @ negara orang nie kan...

Ms AiReEn MoHd said...

iklan ko lum nak muncul dikala aku tgh free kat opis ni....ok nanti aku beli sok aku pamer kat ko ekkk...ade yg da siap gak nok....nok tu sesaje ckp sesuker...nok tu short form dr nonok...ko tau nonok tu ape?nonk tu tettttttttttttt..tempat kencing ko la...

y@n@ M!B said...

aaaa syoknye gi ober C..huhuhu~

rasp said...

bestnya dpt FM....
mana tau rezki u, hubby u bawak gi nanti ke dubai...
wuhuuu bestnya..
leh i kirim FM satu hahahaha
ala...u mana 'tembun' pun....

NaNaJoe said...

g oversea bg I ole2 ye sis!!!
hehehehe~~~

helena's said...

turki??tak penah terpikir.sadisnye..huhu

NeenaAnuar said...

FM & Nougat... Bessssttt!!

wahh sis kalau dpt peluang tuk gie oversea tu nanti.. jgn disia-siakan tawww... nanti balik sini bawak balik for me FM & Nougat tu plak.. ahakssss!!!

Delimasari said...

sonok dpt FM dari oversea

Azmiezas said...

Amboi..seronoknye dapat ole-ole....

Rinna said...

Wahh cantik FM tuh..sure bertambah2 lagik koleksi kamu posh.. :)

Lady of Leisure said...

kelasss FM athens... mesti penuh fridge ko kan hehe...
nanti kalu travel aku wat contest kat blog kasik hadiah FM ok dak hehe..

babyfreaks@ratusiput said...

ha tggu aku g obersea ek posh...ehehe..

Judiene said...

wahhh
nougat with pistachios
sedap tuh