Klik Jangan Tak Klik

Thursday, January 7, 2010

Crystal crown part 2

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Our breakfast...sini bfast mmg ngetop
paling aku suker roti bakar dia
naper yer kat hotel sumer pun sedap
actually ada bnyk menu tapi aku pun dah naik kembong
nak ngabihkan itupun tak habiss
tamak lagi
aku mmg suker buffet sbb ada variety of food


Semangat waja nak buat roti bakar
utk somi terchenta
hehe
roti bakar letak madu, strawberry jem
& butter
yummy


Ingat lepas breakfast nak ler pi swimming
last2 Mr Y kata dia malas penat sgt
dia nak teman aku swimming ajer
tak koser aku dgn aku2 skali malas
elok la tu menternak Mr Lemak
camno nak kuruih ni


Sebelum nak balik pun sempat gedik lagi
amik gambo


Ni masa otw nak balik
patutler jem ada accident
sampai terbalik lori tu
bawak lagi laju2


masa nak balik harus ada posing cam gini
jgn mara ye....hehe

Tamat...

Psst: Berita terkini aku ternampak Tomok alter baju kat BTS...ingat nak jer jadi mamarazi snap photo tak jadilah sbb ms tu dia tak pakai baju...segan lak aku.....tapi body mak aii berketak2...six pack..mesti rajin workout ni...not bad gak dia kat luar pun menten muka kiut...aku minat dia sejak OIM...masa new boyz tu tak minat cam budak hingusan

25 comments:

NaNaJoe said...

bestnye dapat g oliday!!!
nak join sis!!!hehehe~~

iNa said...

erk...takut tgk accident2 ni..
tp lori mmg la..ntah ape2 je...
nk laju je..mentang2 die beso..huhu....

sedap2 makanan.. :)

NeenaAnuar said...

bergedikss.. oh I loike!!

roti bakar.. memang yummy lah! ;)

atty's said...

nanti..jumpa..tomok kim salam posh ..

suka ar tgk posh nie..ayu je..nie org dah puji ..bila nak banjer..? ekekekekeke

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

heheee.. posing jgn xposing sis.. ^_^

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka buffet..mcm2 jenis makanan boleh cube smpai naik kembung perut he he he

wa...nmpak tomok seksi yer...kalu sis snap laku tu kalu jual kat reporter..ha ha aha

Delimasari said...

wuiittt posh - bergambar sakan yer..

rasp said...

wuhooooo bestnya....
tapi tul kan...
roti toast kat hotel mcm sedap jeee

adikmanje@ellyazarmilia said...

Posh...aku memang suker sangat tengok posing2 gedik ko tau...comel...kalu aku yg posing gedik cam tu..mau ko muntah ijau lumut tengok...huhuhuhu...dah ghuper bini hippo possing...

neezareef said...

suke baju posh...minat sgt pesen gitu...nice gak kt u...

baik hati si isteri wat roti bako utk somi...berkat

niesz said...

nape xsnap mr.Y sekali..ehe..

wa...jumpe tomok..xpkai bj lagik!hahaha...btul2 panas nie..

CINTAMANISZ Lite said...

kalo hang baca akak puji hang kan..tu mmg ikhlas tau..hehe.
Ehem..ehem..hang ni mmg jelita ler Posh. Patut ler Mr.Y syg sgt kat hang bawak jenjalan, cuti2. Tak jauh pun takpe..asal bercuti..kan??

CINTAMANISZ Lite said...

opss..lupa nak komen pasal hang jumpa tomok tu..

hang kata badan dia ada six pax?? uii..cam tak caya je, hihi. Mgkn dia spesis S.Samsudin (sudin bujang lapok) tu. Kuruih tapi...berotot..hehe

Kak Anie said...

Posh...akak kalau pi hotel...ada buffet...memang teringin nak rasa semua...tapi alahai sekarang dah berumur ni...perut dah kecik...hehehe

Takpelah sesekali menternak lemak...Posh bukan gemok sgt pun...slim aje...

Dee said...

ler..awat x amik...amik pastu simpan molek2lah gambar tomok tu..hihihi..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...bestnya holiday..dah lama saya tak g holiday....

Alimaz-Kembara Terasing said...

bestnya g holiday

ikiqzana said...

kt mana g bercuti ni posh.. best.

xpe la len kali bole g cameron highland plak. aku pun suker g sana.. sejuk.

Lady of Leisure said...

hamboi ko kali buat entry tak sah kalu takde makan2.. tapi badan menten slim gak jeles ai tau...heheh..
makan kat hotel bes kan sbb ada banyak choice..i like..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bergediks nie salah satu hobi aku waktu sihat dulu..hehehheheheh

Rinna said...

Wahh..yang gedik2 tuh laa yg org nak tgk.. :)

SuRayA^i. said...

sy pun nk kurus!!~

y@n@ M!B said...

sempat lg tu snap pic accident..huhu..=)

ABH said...

lawanyer kulit ko nyahhhh!!! jeless aku tau...muka aku tetiba naik jerawat tak hengat!!!

Mimy Hamid said...

bestnya ko stay hotel...sesekali rileks hilang tension...ehehhe yg penting makan pun sodap