Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 6, 2010

Crystal Crown part 1

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Jeng2 kan aku dok kata nak "bercuti"
tapi idak ler pi jauh mana pun
p dekat2 ajer..jadiler janji dapat
merehatkan diri
lagipun masa "new year"kan
pi mana2 pun sumer fully book
tak berani nak book awal2
sat lagi kang Mr Y tetiba kene
keje lah pulek
hajat dihati nak gi "cameron Highlands"
takper insyallah this year mesti mau
pigi gak


beselah pompuan ni kalu tak gedix dpn camera mana sah
siap sound kat Mr Y
"jab2 jgn usik apa2 take picture first"
dah mcm CSI lak aku ni



Dah penat p lunch lak
makan kat hotel jer
jgn main2 Mr Y book the whole restauran
for me
takdelah main2 jer...berangan jab
aku pun pelik kitaorg berdua jer kat
situ..


Dah namanyer pun vacation layan gak lah cik nasi tu
cuma aku makan beberapa suap jer
sbb penat sgt kot...tingin sangat nak ABC layan ABC lak
ABC dia lain dari yg lain cam tau2 jer aku tingin nak makan
strawbery kat Cameron Highlands
perli la tu...

Nak kuar cari makan dah kebulur...
muka masam tu gado ka???
beselah kitaorg mesti mau
gaduh2 manja baru bess
saja jer gedik nak kene pujukla tu
kuang2...

ye yer jelah aku pilih seafood nyer
takde maknanyer tukang tunjuk boleh
hehe


This is our dinner
sumer sedap tp paling sedap sotong goreng tepung
lala masak tiga rasa tu pun sodap
ikan stim tu toksah cakap mmg ler sedap
sumer big portion
aduii jenuh nak ngabisnyer sampai tapau

to be continue part 2....

Psst: Tulun jgn termuntah yer...ini ada tabiat bese tuannyer blog...layannnn

22 comments:

Delimasari said...

bestnye = honeymoon yer...

Azmiezas said...

Sedapnya siakao stim itew..

iNa said...

honeymoon...
best... :)

ina suka gak bab2 check in2 ni..hahaha...
jauh ke dkt ke....sesekali tukar angin kan...

thn br mmg fully book semua hotel...
ramai...

nyum..nyum..
mknanan sedap..
sotong goreng tepung..fav tu..

atty's said...

beshnya g cuti2..kat mana pun tak kesah .janji leh rest..bersantai..

rasp said...

syioknya bercoti hoye hoye...
jom kita gi cameron highlands...
me pun tingin gak :D

Rinna said...

Bestnya gi cuti2 malaysia.. Sedapnya tgk makanan tuh.. :)

qellissa said...

ngeee..bestnya.....

y@n@ M!B said...

huish lapo tgk food2 tuh..adeh~ ;p

Flo Alfera said...

Best juga honeymoon ni yer...nak kawen lah hahahahhah

fikaryna said...

ryna selera kat abc ice cream tuh..cayaq ayaq liuq..huhu..

Ms AiReEn MoHd said...

weh sonok lepak otel ni...huhuhu...mamam byk ko tak gemuk pun ....aku ni da sah sah jean tak leh button nih

Ms AiReEn MoHd said...

ops luper aku mencari nuff ko tak der ni..kang aku dtg balik ekk..

Ms AiReEn MoHd said...

rajin laki ko snap pictures ko kan..aku jagan nak harap la

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis...honeymoon gitu....

CINTAMANISZ Lite said...

hmm...memang ler posh minat pepel ek..
baju dlm lemari tu agaknya sekali pandang nampak pepel aje walupun ada pakaian kaler lain, hehe.

psst; berani tak pakai jeans kaler pepel...hehe..

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaaa..kecur liur aku tengok dinner ko Posh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya ko bercuti beb...kemanakah lokasi mu bercuti tue..huhuhuhuhu honeymoon nyeh?? i likee....

Lady of Leisure said...

lokasi tak penting.. dekat jauh tak penting.. apa yg penting kita enjoy masa holiday tu kan... dekat2 pun best ape, badan pun tak penat.. btw, makan2 tu sangat best..

NeenaAnuar said...

firstly... holidayyy!! tak kire dimana saja... asal dpt merehatkan diri & minda memang larrrrr besssssssssttttttttttttttt kannnn? hehehe...

secondly... I loiiikee you baju first tu beb! colour purple tu sgt2 chanteeekk hoke!

thirdly... lelleeehh sehhh tengok lauk2 tuuu....

kak anie said...

Posh...akak ni kalau pi jenjalan ngan cik abang susah bebenor nak amik gambar...especially bab makanan...memang tak dpt nak amik..

Seronok pi jenjalan ye...

ikiqzana said...

mmg la mknn kegemaranku ikan msk stim.. sungguh menyelerakan..

best2 g honeymoon..

cantik2 gmbr ko posh.. suker negok.

m@ said...

phewitttt,,
cunnya u sis...
sodap2 nmpknya seafood.