Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, January 26, 2010

Model gambar sensor

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Hari ni aku cuti
sbb nak anto MIL
gi buat "cosmetic"
dasatkan MIL aku
nanti sudah kautim aku citer kat next entry
hehe
so tak dapatler aku klik2 day time
maybe nite time
insyallah

aku tak nak ler korang sampai
nyampah tengok muka akukan
kita kasik peluang kat Mr Poposh
nak enterprem pulak yer


gaya ala2 model
pulak
suker jer kalu aku
nak amik gambo dia..
mcm2 gaya ada


Pandangan tepi lak
cuma mata tak leh bukak
tak tahan flash


Kita berehat sebentar
berlapis lapis perut tu
kene diet ni


before sleep clean the "bulu"
first


bukan leh lama
mula la nguap2 pastu nak tidola
tu...ni tanda dia dah "full"
kalu tak full
mak aii bisingnyer meow meow


last skali habeh photoshoot
model pun titon
penat kot
tngk perotlaaa

Psst:Jadi kucing "gemok" pun happy kalu aku mau meroyan tak sudah huhu



22 comments:

Mia-Ina said...

comel comel..poposh...eei rs nk pegang bebulu dia tue..

Ena said...

he3x.. memg cute la poposh tu.. windu lak nak tgk bulu & muke comelnyer tu.. aksinyer apatah lg.. gaye2 nak sleep yeh poposh!.. so sweets!!!

fatenton said...

kucing lagi gemok lagi cute posh..kalau org lain cite ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

montel btoi la mr poposh hang nie beb..ish2...geram aku tengok..walaupun aku takut kucing....tapi aku geram jerk tengok mr poposh nie...

anyway selamat bercuti...

kenwooi said...

cute cat.. haha =)

kenwooi.com

NeenaAnuar said...

ya allahhh... gerammm nyer posh I tengok si poposhhh tuu... rasa cam nak pinjam sat boleh? hehehe...

Flo Alfera said...

hahahah...cutesnya kucing nie..camera friendlyla;P

Azmiezas said...

Isyyyhh..sihat walafiat yer si Poposh tu..bukan main lagi suka bergaya mcm mama dia jugak, pantang nampak camera..

atty's said...

montel gebu sungguh ..

sueanne said...

hahaha..cute nye mr poposhh itueee..gelebeh-gelebeh perut die..

black_mel said...

haha...meroyan jgk?..best btul kucing nie..makan free..siap pakai rantai lak tu..

SuRayA^i. said...

haha die tdo cmtu ke?
comel gile~~
XD

Ju@Lucky^Mummy said...

Comel & Seksi.. teruja ai u.. huhuhu

adikmanje@ellyazarmilia said...

hehehe..sian model kena dera posing...sampai tertido2....

Mimy Hamid said...

jadi kucing best...tau org bg mkn je..kita?? kena cr makan

fikaryna said...

haha..tiutnyer..

NaNaJoe said...

wah!!sgt comel la poposh ni..pinjamboley??hehehe~~

Lady of Leisure said...

comel poposh arri pun suka sangat duduk cam ni...

Softtouch [Hanim] said...

coemlnya bulu dia gebu2...sedap gomol nie..haah lah sis kucing gemuk lagi org suka kan..kalu org gemuk, ade yg suka ade yg xsuka..:)

ikiqzana said...

comel betol si poposh ni.. gaya manja gitu

y@n@ M!B said...

sis,, cute glerr si poposh tu..huhu.rasa nk cubit2 je pipi dia =)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

pandai hang jaga tucen, posh..
Tp kan..poposh ni kalo kuruih..mesti kureng chumil, hehe.
tp bila dia gemok cenggini..uiii...leh join pertandingan kucing sehat..hahaha