Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 22, 2009

Prosperity

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Naper yer this time nyer "Properity
Burger" tak berapa nak sedap yer
cut cost atau mmg tekak aku yg rasa tak brp nak sedap
bukan tak sedap yer



Aku beli set nyer kan during lunch time
sampai kul 3 kan murah sikit
campur tax bagai idakler murah
tiringin sangat dek sbb kan penangan blogger ni
yo yo ajer salah kan blogger
hehe

Saja jer nak tayang kasik korang teruja...
bukannyer sodap sgt pun
bagi yg berdiet makan jer tapi jgn amik ayak gas tu
itu air kasik kengkawan
sekali skala layan

Jemput makan yer kengkawan
hari ni sori aku susah mau klik2 maybe mlm kot
huhu
tapi kalu korang nampak aku "now u see
now u don't" tu faham2 ler panjang ler akal
aku...blogger tegar katanyer
hehe


Psst: Bosannyer tenet sumer tenat naper ni....asik network problem ajer

31 comments:

neezareef said...

normal tu posh penangan blogger mmg...elok x mkn jd mkn

zella said...

sdap kan curly fries dier...
cume rs masin sket haha

Softtouch [Hanim] said...

tak cube lagi..tak terasa nak makan lagi sis..mmg betul penangan blogger tu sangat besar..he he he...

y@n@ M!B said...

pengaruh blogger mmg hebat aa..huhu..
ramai ckp prosperity kali ni kecik, sos xcukup..tak mcm dulu..xtau la kut2 kite yg dah membesar sbnrnya..erk! kui3~ ;p

Lady of Leisure said...

beb aku pun tgh diet skrg...
amik usana... 5 hari kene makan sayur ngan buah je..
tgk ko makan ni nampak sedap lak..

Azmiezas said...

Akak paling jarang makan mcd..so blum try la lagi this properity burger..mesti best kan..coz ada lada hitam inside..boleh buang angin dlm badan...he..he..

Dee said...

aku pun kureng sket ngan prosperity ni..tp curly fries tu sedap..

Maxloon120 said...

Nampak sedap je.. XD

Maxloon120 said...

Nampak sedap je.. XD

zarin said...

bagus bagus...blogger tegar gitu...
pssst..i tk suka prosperity burger nih.. :)

ieda said...

aah beb .. indah kabar dari ruper tau .. huhuhu sib baik aku x minat beb ..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

tak sedap mcm dulu dah.mcm kecik,sos kedekut,bawang je lebey.papepun curly fries sedap aa

mama_iris said...

dh x larat nak mkn pros burger...tetibe rindu kat ayam goreng mc'd........hehehe

Faizah_Haris said...

huhh terliurrr dennn!! eekekeke nak mkn tanak nak makan ke tanak...ishkkk3....

i.z.m.a said...

uhuuuu.. saya amat tergoda dengan kedivaan prosperity itu!!

niesz said...

sedap nyer..niesz br cube 2 kali...nk rase tuk kali yg ke3..ley x???hihi...hope ade la smpai taun depan kan..

ikiqzana said...

smlm pun baru je mkn prosperity buger ni.. podeh tul. mmg x berapa sedap.. aku mkn sikit je.

biasa la posh, tenet ni mcm biskut chip more.. kejab ada kejab xde.. mcm nk hempas je laptop ni.. tapi pikir2 nnti xleh nk ber blog plak.. hehehe.

Delimasari said...

lom cuba lg tu....
nmpak sedap nyum22222

atty's said...

tak sedap ye posh .kty lom lagi makan taun nie..masa kumpul cawan tu nak kata tiap minggu abis cawan lom rasa lagi properity nie ..kalo posh kata dah tak kaw..tak terkilan sgt .

Ayu Hussien said...

waduhhh... tayang2 my feberet plak ni. hihiiii

CINTAMANISZ Lite said...

ramai betul yg gemarkan prosperity burger dari mc d ni ye..
burger dan kentang goreng mcm rambut kerinting2 tu...hmm..teruja je.

Agaknya..yg ayam punya tunggu CNY kot. Sekali naik ngan buah oren mandarin...haha

pst; Pose ngan burger kontrol ayu. Kalo makan pun Posh kena kontrol ayu ke?? hehe..
Akak tak..mulut mmg bukak sebesar2nya, hahaha..

Rinna said...

Hmm..sedapnya tgk posh makan.. tak penah lagik try makan prosperity burger tuh..nanti laa nak try laa jugak one day.. hehehe. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahah penangan blogger kan...
memang pun wei..sebab kat dok baca kat blog kawan2 la teringin nak makan segala macam..hehehehe

riBEna said...

nyum3!!
da lame nk mkn beger
hehehehhe~

babyfreaks@ratusiput said...

ha'ahla posh...dulu se pros burger ni baru2 kuo...sedap.sampai aku jd addict bila tak makan sehari.sepanjang pros ni kuo...spanjang tu jugakla aku sik mmbeli.tp skang ni...mmg dh kurennngla...tak bp nk sedap...tp bagus gak...JIMAT DUIT HAKU...hehehe..

iNa said...

prosperity...
best..
suke daging.... :)

nadia said...

sedap nye mkn.. yum2.. visit me back plzz ;)

Ms AiReEn MoHd said...

babe da kuar ayam plak...meh order meh...huhuuh aku sampai naik nyampah nak ol kat umah..aku duk jahit manik penyudahnyer...huhuhuhu

zuwairiaiman said...

blog menarikk.. keep up the good post. i support you

NeenaAnuar said...

uuuuuuu... baru kite santap hari christmas hari tu... hehehee... pedas berasap.. uuuhhh...

Shafie said...

sy cari n komen entry ni sbb nmpk pic cik posh yg cumel..ehehe..jgn mrh :DD