Klik Jangan Tak Klik

Thursday, December 17, 2009

Perfume Sales

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Aku tgh phening nak gi ke tak nak
Branded sales kat
Bangunan UOA
dapat info ni sbb
terjah blog Zana
mlm tadi
more details korang leh gi blog dia
"Zana kalu aku tak dpt pi hang beli ler
banyak2 pastu jual kat aku
hehe"
suka suki aku jer

sales camni mmg berbaloi2 gi
especially utk fanatik perfume
leh simpan utk stok setahun
tgh cari akai camna nak kuar
susah new mgmt ni
kalu dulu panjang jer langkah aku
huhu

takper2 kalu aku miss yg ni
next year still ada lagi
kalu leh amik 1/2day senang sikit
kann....


Citer pasal perfume
aku baru jer beli brand Max Mara
nice smell tapi a smell a bit soft
aku lagi suker strong smell
tapi Mr Y kata kuat bau dia
aku tak bau pun..
kang aku letak terlebih takut
bau satu kampung hehe
saja nak try sbb SA tu cakap kunun2 mostly
celebrity jer yg pakai ni
entah yer entah tidak
aku ni pun kekadang kalu org ayat
power termakan gak..
pantang sebut artis
lajujer aku nak beli

Psst: Korang yg cuti leh ler pegi mmg recommended...tak ruginyer....kalu beli terlebih jual kat aku hehe



17 comments:

ikiqzana said...

tq.. tq.. posh wat n3 nama aku kuar lg kt sini. xpe klu ko smpt ko g.. tapi klu ko x sempt ko kirim je nk beli parfume apa?? aku belikn dulu tuk ko. ok.

arini nk g lg kot..

Mimy Hamid said...

ni bcbg kan...bau bunga ke bau buah ek??

rasp said...

tu la sis...
i pun tingin nak gi sales tu...
tapi apakan daya ku...
ada board meeting plak harinie
huhuhuhuhuhu...

iNa said...

perfume...best..
ina suke beli miss dior..lancome.ferragamo..bau yg soft2.... :) bau keras2 suke pakai bile mlm2...hehehehe... :P

Lady of Leisure said...

masa aku beli pepium bvlgari org yg jual tu kata retis pakai..depa ni pandai nak pancing kita no..

Softtouch [Hanim] said...

wangi yer..nak bau sikit..he he he

m@ said...

baru sat td masuk blog zana..teruja tgok sale.
masuk lak sis nye blog..lg x tahan :-p

neezareef said...

salam maal hijrah posh n poposh

Dee said...

aku x gi lah posh..sales tu kerap gak ada..nti ada lg tu..

babyfreaks@ratusiput said...

aku pakai silky je...ehehehe....plg mahal pun body shop...

Ms AiReEn MoHd said...

weh biler sok ke babe...aku mau...jom la pg nok.....aku pun nak cr boy satu aku satu

Mia-Ina said...

wah akak ni boleh buat koleksi perfume la...caya lah

nabilah_2908 said...

salam maal hijrah... :)

erm...if tak keberatan...sudi lh singgh n drop 1 cmnt kt n3 'OH IRFAN KHAIRI' really need ur support...thnks.. :)

Flo Alfera said...

wah...kaki perfume rupa2 nya..sama ler hehehhe

Nikel Khor said...

cheap perfume

NeenaAnuar said...

huhuhu.. me too! baru jerk beli new perfume! tak dpt lar nak rembat yg sales2 cam gini gamaknyer!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang berbaloi2 kalu beli time warehouse sales nie...