Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 16, 2009

Menyibuk ajer

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Today nak citer pasal Mr Poposh pulak
Kekadang suka gak tngk
aksi si Poposh ni


Korang tngk kalu aku sibuk
blogging dia pun nak sibuk gak
mcm paham jer apa yg aku buat


Lepas tu kalu aku buat deek ajer
dia mesti cari jalan nak get my attention
mula dok atas meja
tapi bila i leka dgn tngk PC
dia dok kat my lap
cam tak senang duduk
suka2 jer tukar posisi
kalu badan tu ringan takper
mak aii berat lak tu
dia nak manja la tu
kene la urut2


Dah tak larat nak urut
mana taknyer nak taip lagi nak layan dia lagi
ngada2 nyer lebey2

Psst: K lah korang jelah aksi si Mr Poposh ni yer....hepi working


12 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh mr poposh ko memang cute..tapi apakan daya aku adalah penakut kucing..huhuhuhuhu

y@n@ M!B said...

cute aa kucing sis..rajen sis jg dia..cam garfield pn ada..huhuhu~
klik2 flymas..=)

ieda said...

beb cantik dress ko tuh ...

ermm aku punn leka tgk poposh muu nieh .. cumei sgt2 ..

kalau kita jaga dia baik2 .. dia doakan utk kita tau beb .. beruntung ko sbb ko suka kucing ...

Dee said...

inilah kwn u luahkan perasaan ye posh..hihihi..

rasp said...

dia nak jadi the 1st blogger cat hehehehehe...
comel la poposh nie...
pinjam sehari dua leh tak...
mau sapphire terkam dia hehehehehe

ikiqzana said...

mmg nmpk manja si Poposh ni.. geram menegok nyer.

iNa said...

mr poposh yg sgt cute...:)

n.u.r.u.l said...

btuah ler ko poposh...ada org nak tolong urut...hik3...ko mmg tomey ler...

Lady of Leisure said...

geram tgk poposh ni.. dia nak ek dok kat riba.. mesti rasa panasss jer kan wakaka...

wan2911 said...

gomoknye menatang oren neh..ngalahkan garfield..hehe :p

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

poposh..sangat comel!!

CINTAMANISZ Lite said...

Bila laa nak dpt dukung Poposh ni??

Dia takut tak kat orang yg dia tak kenal?? hehe..