Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, December 15, 2009

Dress lama

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Korang kan taw aku mmg giler dress
pantang tngk dress
kegilaan aku ni mmg dari zaman remaja lagi
kuang2 la ni pun perasaan remaja lagi

Banyak2 dress yg lama yg masih aku simpan tinggal yg ni
jer..yg lain sama ada dah pupus
ada yg aku pakai sampai lunyai
aku mmg suker pakai dress sbb
nanti aku leh feeling cam citer omputeh zaman
dulu2...lagi satu senang tak yah mix & match
pakai satu jer u are done
hehe

dulu aku paling suker dress
"Sommerset Bay" & brand "East India"
bcoz of the material
mmg lembut and ngam dgn body
tp la ni aku tngk design depa ada kureng sikit

lagipun la ni dah tak susah berlambak dress
pilih ajer yg mana berkenan
tapi kene ati tngk matrerial
gak tak sumer dress tu ngam dgn badan kita

so kira koleksi ni jelah yg tinggal
ni pun aku jumper masa tido kat umah my parent
selongkar punyer selongkar terjumpa
la dress ni
nostalgia tu...ingat dah tak muat
almaklumlah body kan dah terlebih sudah
ada ati mau pakai fit2...

yang bagusnyer kaler dia tak turun langsung
masih menten

Masa ni aku tak get ready pun
semata2 tak sabo2 nak cuba baju ni muat
ke ta terus jer suruh Mr Y amik gambo
amik ko dgn tak make upnyer
dgn rambut set pakai jari jemari ajer...
lantak janji aku dpt buat review psl dress
ni...so layannnn

Psst: Korang jgn gelak lak baru aku pasan munger2 ala english curtain aku tu dah lebih kurang sama jer dgn dress aku...gelak2 babap kang...hehe




16 comments:

atty's said...

masa anak dara pun kty minat pakai dress..huhuhuh..lor ni badan dan takleh nak pakai dress..mengembang dah

Ms AiReEn MoHd said...

aku tak gelak..aku sesemyum jer....weh ko ni lahai...rajin tul amik gambo ekk..aku kalau gini la selalu..muntah ijo org tgk aku...ko sebaik la slim kan..mau kalau aku ..aku tgk diriku kembali yg pengsan...weh aku pakai mask wthout scrub first...huuhu ampeh aku ekk..aku da tunaikan keje aku kat blog ko...

Dee said...

cantik aku tgk ko pakai dress posh..aku dh lama tinggal skirt2 ni..aku segan..hehehe..

makdara terdiva said...

beb..ko pkai dress mmg ler santek bangat..aku kalau pakai kang x pasal2 org ckp aku preknen 5-6 bln..huh!..

Ms AiReEn MoHd said...

ehh ape lak tak der komen ni..aku da post tadik ko tak approve ehh...weh tahniah da dpat cash out pertama..eh tgh tunggu ehh..akupun tunggu gak yg ke 3....sabo menati bebeh...

weh ko sure beratus beratus kan...sonoknyer....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh aku pun suka pakai dress..walaupun kurang ketinggian ..tapi aku xfeduliks..
hahahaha xpa la wei..langsir tue kaler putih..dress ko kaler gelap..ada kontra gak la..hehehehhe

y@n@ M!B said...

waaa so sweet pakai dress..tingin gak nk bli tp xreti pilih..huhu..ks tips sket ;p

klik2 flymas..=)

iNa said...

sis posh..
ina pon suke tgk dress..
cun2...
tp kan..ina rendang...klau pakai dress merayap2 je..huhu...
tp kdg2 pakai gak hehehe..

Mimy Hamid said...

hehehe..dress ko sama ngan langsir...ok ar tu jimat kain..hehe pis..

klik2 iklan ko

Mia-Ina said...

lor dah baca last baru prasan tentang langsir...klu posh, x bgtau..mia pun tak prasan...wel, body posh slim..so look nice ble kena dgn dress..cun gi2?

Lady of Leisure said...

eh lawa la.. aku suka corak english rose mcm ni...
esp kalau kain cotton buat baju kurung..

lifestreamz said...

dress lama ni tntu bnyak nostalgia, biasa la zaman remaja

babyfreaks@ratusiput said...

ha'ah la posh...sedondon ngan langsir...cantik2...hehe..

::PoRcUpiNe:: said...

a ah laaa...
hehehe gelak sket2 je
tp still muat lg yeee dress tu...
maintain gitu!

d.a.m.i.q.u.l.a said...

mahal la sommerset bay nyer dress..uhuk uhuk

ikiqzana said...

cantik2.. suker negok org pki dress.. tmbh lg cantik dan slim mcm ko posh..