Klik Jangan Tak Klik

Monday, December 14, 2009

Maafkan aku yer

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Maafkan aku yer
sbb dah baper hari tak menghapdet
tak mengklik2
(today aku gerenti balas nyer)
tak p blog korang sambil komen2
Ini sumer berpunca dari Mr Y laaa
nanti aku citer next entry yer
hari ni aku kene audit laaa
huhu

Aku update citer FM yek
Pada sesapa yg nak tau FM stand for what
FM = Fridge magnet yer
So kalu korang p mana2 ober the seas ker
dlm negara ker ingat kat aku leh leh kasik sourvenier kat aku
nanti mana tau aku gi mana2 leh lah kt tukar suka sama suka

Habis la ni aku dgr ajer kengkawan nak pi melancong ker melencong
depa tanya nak apa
dgn selamba tuceng aku
jawab tak nak apa2 nak FM ajer

latest ni member balik kelate
jenuh cari FM utk aku tak jumper
last2 dia bawak "kepok losong" ajer
jadilah....

Taraaaa!!! ni lah FM yg MIL aku beli utk
aku...tapi dia beli satu ajer
itupun jenuh dia cari kat airport medan
MIL pun tak jalan sangat katanya
sibuk dekat umah org kawin
jadilah better than nothing
thanks MIL nanti pi mana2 lagi
leh ler beli yer
hehe


Jadi dapatlah dia serumpun dgn geng2 dari Malaysia
Almaklumlah takde FM dari overseas...
sian kan aku


Psst: Buat fanatik FM sori yer MIL aku bawak seketol ajer...kalu ada rezeki aku yg p leh ler aku beli utk korang...









17 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hai.. saya pun peminat FM.. memang kalau gi mana2, tu yang saya kejar dulu .. FM medan memang susah cari. masa saya gi sana pun, saya beli di airpot juga.

saya pun banyak gak Koleksi FM ni.. hehehe.

Lady of Leisure said...

ler ko minat FM ke..
ramai peminat FM kan...
aku ritu pun tak beli banyak sbb jenuh nak mengangkut..balik ni pun ada yg broken.. sayang betul...
beg kene campak2 je kat sana kan... huhu..

ikiqzana said...

ok.. sama2 le kita.. nnti aku g mana2 aku ingt kt ko ye posh..

aku pun gila fm semenjak berblog ni.. hehehe.

Dee said...

ko xde yg dr overseas? sian ko..aku adalah byk gak..dubai, paris, qatar, macau, bangkok, michigan, london, spore, japan, jakarta, medan etc..tp xde extra..nti kalo kwn2 aku gi overseas..aku kirim utk ko eh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhuhu aku pun suka collect FM..walaupun xda tulis negara @ tempat tapi aku suka jugak..heheheheh ko nak FM nyek..nnti aku tengok ada x..FM kat area umah aku..

babyfreaks@ratusiput said...

oooo ko ske collect fm ye....ha bagus gak tu....nanti kot2 aku g obersea mana ke...aku bli kat ko ekk...eh posh...pekate kite tuko present suka sama suka nak...just utk kenangan member2 blogger...nanti aku kabo kat ina gak...sbb dlm byk2 blogger ni...ko n ina je aku rase cam close skit..ehehe...

rasp said...

kita leh geng FM's lah laling...
i pun kalo org gi memana and tanya nak apa...
welllllllll tanpa segan silu FM leh jawapannya :D

iNa said...

bz ya sis??
xpe..faham..faham.......... :)

best gak kumpul FM nie kan...
kenangan.. :)

mariam said...

yay! jumpa balik blog posh :) lama saya tak masuk BFT url hilang masa tukar laptop. nick ai kat cari dulu sleepyfish/sf..errr kalau ingat la hehehe.

iLLa said...

samalaa kiter..peminat pada FM..:):)

m@ said...

ma kalau jenjalan pun mesti x lupe beli FM..x sebanyak mane pun ada.;)cute kan.
lepas ni ingat tuk sis ;)

ieda said...

heheh memang ko fanatik beb .. heheh

ponuhh fredge haaaaaa .. beb den punn dah nak start kumpul nieh .. baru ader satu .

FM gi CH .. tu punn kebetulan .. heheh

Judiene said...

byk gak koleksi FM you eh
kalo nak FM dari Kelantan, rasanye takde kot
coz i yg tggl kt kelantan ni tak pernah jumpe lg FM kelantan
huhuhu
kalo nak budu, keropok lekor or batik mmg blambak
ahahahaaha

Ms AiReEn MoHd said...

huwaaa nak gak medan tu....photostat leh tak babe..kekekeke

NeenaAnuar said...

ohh... sama lah kite.. me too kindda loike to collect those FM!! :D

n.u.r.u.l said...

koleksi aku pon x byk lg, baru ada 3pcs... itu pon beli sendiri...ko minat yek, nnti kalo aku g jln2 aku beli tuk ko 1...hehe

Mimy Hamid said...

ala nak gak medan nya...aku pantang nengok fm ni..